ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Απαιτείται παρέμβαση

απαιτείται-παρέμβαση-28893

Κυριολεκτικά διαλυμένο είναι το τμήμα της εισόδου του πεζοδρόμου της Σωκράτους που τέμνεται με την οδό Κ. Καρτάλη. Οι κατεστραμμένες πλάκες δημιουργούν ένα ακόμη επικίνδυνο σημείο για τους ανύποπτους περαστικούς, και ως εκ τούτου απαιτείται η άμεση παρέμβαση των αρμοδίων για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Γ.Υ.

Αμεσος καθαρισμός

Στον καθαρισμό των πινακίδων της Τροχαίας που έχουν κάθε είδους γραμμένα συνθήματα, είτε είναι μουτζουρωμένες και συνεπώς εμποδίζεται η λειτουργικότητά τους, θα πρέπει να προχωρήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες στο οδικό δίκτυο του νομού. Πρέπει να γίνει άμεσα αποκατάσταση των ενδείξεων σήμανσης, προκειμένου να αποφεύγονται τροχαία ατυχήματα που οφείλονται σε αυτό τον λόγο. Σε αυτήν την κατάσταση, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, βρίσκονται σχεδόν όλες οι πινακίδες σήμανσης στον οδό Κύπρου.

Αθ.Τ

Διαμαρτυρίες

Εντονες είναι οι διαμαρτυρίες των πολιτών που βρίσκονται στην οδό Λαρίσης, αφού όπως τόνισαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο δρόμος στη διασταύρωση των οδών Λαρίσης – Νεαπόλεως είναι ακόμη γεμάτος αίματα από το δυστύχημα της άτυχης 73χρονης που παρασύρθηκε από βυτιοφόρο φορτηγό. Καλό θα ήταν τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Βόλου να καθαρίσουν το σημείο του δρόμου.

Αθ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου