ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Υπό κατάρρευση

υπό-κατάρρευση-34734

Ετοιμη να βρεθεί στο έδαφος είναι η πινακίδα σήμανσης που βρίσκεται στην οδό Α. Λασκαράτου στο ύψος της οδού Θαυμάκων, ακριβώς πάνω από τις φυλακές Βόλου. Δυστυχώς οι αρμόδιοι δεν προχώρησαν στην απαραίτητη συντήρηση, με αποτέλεσμα σήμερα να κινδυνεύει να καταρρεύσει και κυρίως να τραυματίσει κάποιο ανυποψίαστο περαστικό.

Αθ.Τ

Στην είσοδο του Διμηνίου

Καθημερινά είναι τα παράπονα των κατοίκων του Διμηνίου για το οδόστρωμα που υπάρχει στην περιοχή. Το βασικό βέβαια πρόβλημα των κατοίκων όπως επισημαίνουν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ είναι οι λακκούβες που βρίσκονται ακριβώς στην είσοδο προς Διμήνι, πάνω στη στροφή, τις οποίες δεν μπορούν να αποφύγουν με αποτέλεσμα κάθε τρίμηνο να αναγκάζονται, να πάνε το ΙΧ τους, στο συνεργείο για επιδιόρθωση των αμορτισέρ τους.

Αθ.Τ

Αμεση παρέμβαση

Ενα καλαίσθητο παρτέρι δημιουργήθηκε γύρω από το δέντρο που πριν από λίγο καιρό ασφυκτιούσε, περιστοιχισμένο από πλάκες πεζοδρομίου, οι οποίες είχαν αρχίσει να αποκολλώνται. Είναι ευχάριστη η διαπίστωση ότι η ανταπόκριση των αρμοδίων ήταν άμεση μετά από την σχετική επισήμανση του προβλήματος, το οποίο αποκαταστάθηκε τελικά. Η παρέμβαση είναι εμφανής στο φωτογραφικό στιγμιότυπο που παραθέτουμε και αποσπά τα θετικά σχόλια των συμπολιτών, οι οποίοι κινούνται στο πεζοδρόμιο που εκτείνεται εκ δεξιών της οδού Κ. Καρτάλη.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου