Στο κέντρο

Τελευταία ενημέρωση: 2013-02-01, 10:21:20
Στο κέντρο

 Τι και αν από τον συγκεκριμένο δρόμο περνούν καθημερινά δεκάδες πολίτες, τι και αν βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο του Βόλου… το οδόστρωμα εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Πρόκειται για την οδό Κουμουνδούρου με Ερμού. Καθημερινά στο συγκεκριμένο σημείο σκοντάφτουν ανυποψίαστοι πεζοί. Καλό θα ήταν κάποιος αρμόδιος να επιθεωρήσει από κοντά τον δρόμο και να μεριμνήσει για την αποκατάστασή του.

Αθ.Τ

Ασυνείδητοι

Δυστυχώς παρατηρούνται στην πόλη μας αρκετοί ασυνείδητοι οδηγοί ΙΧ που αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες με τα οχήματά τους ακόμη και σε δρόμους που βρίσκονται έξω από σχολεία.  Τέτοια άτομα αγνοούν ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να πεταχτεί στο δρόμο ένα μικρό παιδί και να προκληθεί ατύχημα. Γι’ αυτό θα έπρεπε οι σχολικοί τροχονόμοι να βρίσκονται περισσότερες ώρες έξω από τα σχολεία, προφυλάσσοντας τους μαθητές από τέτοιους ασυνείδητους πολίτες.

Αθ.Τ

Απαιτείται προσοχή   

Σειρά προβληματικών σημείων εντοπίζονται στα πεζοδρόμιο που εκτείνεται κατά μήκος της οδού Αγίου Νικολάου. Κατά συνέπεια απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά των ανύποπτων διερχόμενων περιπατητών. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο που κατέγραψε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ αποτυπώνει ένα μέρος του προβλήματος, που εστιάζεται στο ύψος της οδού Δημάρχου Γεωργιάδου και απαιτεί την φροντίδα των αρμοδίων.

Γ. Υ.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
5
=