ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Απροσπέλαστο

απροσπέλαστο-41942

Πέρα από το γεγονός ότι το πεζοδρόμιο στην οδό Κουμουνδούρου στο ύψος της Αχιλλοπούλου δεν έχει στρωθεί ακόμη και τσιμέντο και πλακάκια, ασυνείδητοι πολίτες συνηθίζουν να αφήνουν στο σημείο μπάζα και κλαδιά δέντρων, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη τη διέλευση των πεζών από στο σημείο. Σε αυτήν την περίπτωση πέρα από τις αρμόδιες αρχές του Δήμου πρέπει να βοηθήσουν την κατάσταση και οι πολίτες…

Αθ.Τ

Πλημμύρισαν οι δρόμοι

Η βροχή είκοσι λεπτών ήταν αρκετή χθες για να πλημμυρίσουν οι δρόμοι του Βόλου. Πλέον είναι γνωστό σε όλους κάθε φορά που πέφτει βροχή σε δρόμους και πεζοδρόμια δημιουργούνται λίμνες. Πέρα από το γεγονός ότι τα σπασμένα πλακάκια στα πεζοδρόμια «κρατάνε» νερό με αποτέλεσμα όταν πατάνε πάνω οι ανυποψίαστοι πεζοί να λερώνουν με λασπόνερα τα ρούχα τους.

Αθ.Τ

Προβληματισμός

«Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο» σχολίαζε πρόσφατα συμπολίτης επαγγελματίας, με αφορμή την κρίση. Όπως υπογράμμισε παράλληλα ο ίδιος «δουλεύουμε πλέον για το μεροκάματο και τίποτα παραπάνω. Δεν είμαστε πλέον επιχειρηματίες, αλλά αυτοαπασχολούμενοι». Η συγκεκριμένη φράση ακούγεται όλο και πιο έντονα από τον εμπορικό κόσμο της περιοχής μας αλλά και ευρύτερα, καθώς εντείνονται τα προβλήματα που προκαλεί η κρίση.

Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου