ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Για γέλια

για-γέλια-42786

Για γέλια

Για γέλια και για κλάματα είναι η περίπτωση του δημοτικού φωτισμού επί της οδού Κ. Καρτάλη στο ύψος της Σωκράτους. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έχει μείνει μόνο η κολώνα του φωτισμού και πάνω σε αυτήν δεν υπάρχουν λάμπες. Προφανώς οι αρμόδιοι δεν προχώρησαν στην απαραίτητη συντήρηση με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε αυτήν την κατάσταση. Καλό θα ήταν να σπεύσουν οι ιθύνοντες άμεσα.

Αθ.Τ

Θεοσκότεινος

Θεοσκότεινος και άκρως επικίνδυνος είναι ο περιφερειακός δρόμος του Βόλου με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία να γίνεται επικίνδυνος. Δυστυχώς όπως έχει η κατάσταση δεν φαίνεται ότι θα βρεθεί άμεσα λύση. Παρότι στο συγκεκριμένο δρόμο οι οδηγοί θα έπρεπε να αισθάνονται ασφάλεια, δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο. Καλό θα είναι οδηγοί και πεζοί να έχουν τα «μάτια τους δεκατέσσερα», στα σημεία χωρίς φωτισμό.

Αθ.Τ

Προσοχή

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται από όσους συμπολίτες κινούνται κοντά στο σημείο όπου εφάπτεται το ρείθρο του πεζοδρομίου, που εικονίζεται στο σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, με την οδό Ογλ. Το προβληματικό σημείο εντοπίζεται παραπλεύρως της οδού Γαλλίας και απαιτεί την παρέμβαση των αρμοδίων, προκειμένου να αποκατασταθεί η λακκούβα που έχει δημιουργηθεί και εγκυμονεί προφανείς κινδύνους.

Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου