ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αιτία ατυχήματος

αιτία-ατυχήματος-46660

Αιτία ατυχήματος μπορούσε να αποτελέσει η πτώση της πινακίδας το βράδυ της Τετάρτης στην παραλία του Βόλου στην αρχή της Κ. Καρτάλη, αφού θα μπορούσε εκείνη τη στιγμή να περνάει από το σημείο κάποιος ανυποψίαστος πεζός. Ένας αέρας μικρής έντασης ήταν αρκετός για να ρίξει την πινακίδα στο έδαφος. Το μόνο καλό ήταν ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες έδρασαν άμεσα και περιμάζεψαν την πινακίδα!
Αθ.Τ

Αδιάβατο πεζοδρόμιο
Το πεζοδρόμιο και ο δρόμος της οδού Κύπρου μπροστά από το 3ο Γυμνάσιο Βόλου είναι απροσπέλαστα. Τα φύλλα και τα άνθη των δέντρων έχουν δημιουργήσει μια περίεργη στρώση στο οδόστρωμα και πολύ εύκολα κάποιος μπορεί… να βρεθεί κάτω. Καλό θα ήταν να περάσει ένα συνεργείο για να καθαρίσει την περιοχή. Πόσο μάλιστα όταν τέτοιες εικόνες παρατηρούνται έξω από σχολείο.
Αθ.Τ

Απαιτείται παρέμβαση

Είναι ευδιάκριτο το πρόβλημα που εντοπίζεται στο στενό της Αλοννήσου, πολύ κοντά στον πεζόδρομο της Ερμού. Οι καλυπτήριες πλάκες των υδρομέτρων έχουν αρχίσει να υποχωρούν, με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος πτώσης για τους ανύποπτους περαστικούς. Η επισήμανση καταγράφεται προκειμένου να επιληφθούν οι αρμόδιοι, αποκαθιστώντας το πρόβλημα.
Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου