ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Σκουπίδια

σκουπίδια-48955

Για ακόμη μια φορά συναντάμε πεταμένες σακούλες με σκουπίδια στην παραλία του Βόλου και συγκεκριμένα στο σημείο Αργοναυτών με Σ. Σπυρίδη. Όπως καταγγέλλουν οι καταστηματάρχες που βρίσκονται στο σημείο, είναι απαράδεκτο κάποιοι ασυνείδητοι να αφήνουν τα σκουπίδια τους στη μέση του δρόμου. Μάλιστα αυτό δεν γίνεται πρώτη φορά αλλά κατ’ εξακολούθηση.
Αθ.Τ

Σκουριασμένος φωτισμός
Χωρίς δημοτικό φωτισμό έχει μείνει ο πεζόδρομος της Κονταράτου επί της Ογλ, αφού ο στύλος που βρίσκεται στο σημείο έχει σκουριάσει και αντί να βρίσκονται πάνω στο στύλο οι λάμπες του φωτισμού, είναι ριγμένες στο έδαφος. Καλό θα ήταν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να μεριμνήσουν για το πρόβλημα. Ειδικότερα όταν πρόκειται για έναν πολυσύχναστο και κεντρικό δρόμο της πόλης.
Αθ.Τ

Aλληλεγγύη

Σημαντικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης αναπτύσσονται σε διάφορα σημεία και γειτονιές της πόλης προς όφελος των διαρκώς αυξανόμενων απόρων και νεόπτωχων συμπολιτών μας. Ομάδες ανθρώπων με ευαισθησίες, ενώνουν τις δυνάμεις τους, απ’ άκρη έως άκρη του πολεοδομικού συγκροτήματος, προκειμένου να βοηθηθούν όσοι έχουν ανάγκη. Η συγκέντρωση και διανομή ειδών ένδυσης και τροφίμων, μα πάνω απ’ όλα η βοήθεια ανθρώπου προς άνθρωπο, συνθέτουν το πλαίσιο της κοινωνικής δράσης που αναπτύσσεται σε πολλά σημεία του πολεοδομικού συγκροτήματος, ενισχύοντας την πεποίθηση ότι σε καιρούς κρίσης ενεργοποιείται ακόμη εντονότερα το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης.
Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου