ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ετοιμόρροπο

ετοιμόρροπο-50900
Ετοιμόρροπο είναι το καλάθι απορριμμάτων που είναι τοποθετημένο στον πεζόδρομο της Αντωνοπούλου, ενδιαμέσως των οδών Σωκράτους και Αλεξάνδρας. Το καλάθι έχει σχεδόν αποκολληθεί από το «βάθρο» του και απαιτείται η παρέμβασης της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Βόλου προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα το πρόβλημα.

Γ. Υ.


Σκουπίδια έξω από σχολείο

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο χώρος πίσω από το 1ο Γυμνάσιο Βόλου, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία είναι γεμάτος ξερά χόρτα που φτάνουν περίπου το ένα μέτρο αλλά και σκουπίδια. Σε όποιο σημείο της πόλης και να παρατηρούνταν αυτές οι εικόνες, οι αρμόδιες Υπηρεσίες θα έπρεπε να φροντίσουν για την αποκατάσταση τους, στην συγκεκριμένη περίπτωση ένας λόγος περισσότερος αφού βρίσκεται έξω από σχολικό χώρο.

Αθ.Τ

Φιλελλήνων

Γεμάτος λακκούβες είναι ο δρόμος της Φιλελλήνων στο τέλος της οδού Δημητριάδος. Μάλιστα το πρόβλημα το έχουν επισημάνει πολλές φορές και οι ταξιτζήδες που βρίσκονται στο σημείο. Άλλωστε δεν είναι λίγα τα ΙΧ αυτοκίνητα που έχουν υποστεί ζημιές από τις λακκούβες. Πρέπει κάποιος να φροντίσει να κλείσουν οι λακκούβες έστω και με μπαλώματα.

Αθ.Τ

Ολοι στα ποδήλατα

Ολο και περισσότεροι Βολιώτες στρέφονται πλέον προς τα ποδήλατα, μιας και η βενζίνη έχει φτάσει στο «κόκκινο», ενώ οι τιμές στα εισιτήρια των αστικών λεωφορείων δεν θεωρούνται και φθηνές. Αρά θα βγάλουμε όλοι ξανά στη φόρα τα ξεχασμένα μας ποδήλατα και όσοι δεν έχουν θα μετακινούνται με τον κλασικό και σίγουρο τρόπο «ποδαράτοι».

Αθ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου