ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αιτία τραυματισμού

αιτία-τραυματισμού-57186
Σε άσχημη κατάσταση, αφού στηρίζεται μόνο στην μια πλευρά βρίσκεται το προστατευτικό κιγκλίδωμα που βρίσκεται στην παραλία του Βόλου έξω από το κτήριο του ΟΛΒ. Πιθανότατα να προέκυψε αυτή η κατάσταση από σύγκρουση ΙΧ πάνω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει να φροντίσουν για την αποκατάστασή του, αφού στην κατάσταση που βρίσκεται μπορεί να αποτελέσει αιτία τραυματισμού για τους περαστικούς.
Αθ.Τ
Σκοτάδια
Στο σκοτάδι βρίσκεται ο επαρχιακός δρόμος από Βόλο μέχρι Τρίκερι, δημιουργώντας προβλήματα ορατότητας στους διερχόμενους οδηγούς κυρίως τις ημέρες με ομίχλη. Παρόλο που κατά καιρούς εκφράζονται παράπονα για το συγκεκριμένο θέμα κανένας αρμόδιος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για την επίλυση του προβλήματος.
Αθ.Τ

Τεράστια λακκούβα
Μια τεράστια τρύπα κοσμεί το δρόμο στην οδό Φιλιππίδη στο ύψος της Αναλήψεως, δημιουργώντας προβλήματα αλλά και εκνευρισμό στους διερχόμενους οδηγούς. Το λιγότερο που μπορεί να πάθει κανείς πέφτοντας μέσα στην λακκούβα είναι να βγει με σπασμένη ζάντα ή λάστιχο. Προσοχή λοιπόν πρέπει να δείξουν οι οδηγοί που διέρχονται από το σημείο και ας ελπίσουμε ότι θα αποκατασταθεί το πρόβλημα, μιας και η κίνηση στο συγκεκριμένο δρόμο είναι ιδιαίτερα αυξημένη.
Αθ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου