Ακρως επικίνδυνο

Τελευταία ενημέρωση: 2013-01-03, 10:27:23
Ακρως επικίνδυνο
Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι περαστικοί στη γωνία Δημητριάδος με Ελ. Βενιζέλου, αφού από την πολυκατοικία που βρίσκεται στο σημείο έχουν αρχίσει και ξεκολλούν κομμάτια από μάρμαρα που κοσμούν την κατασκευή της πολυκατοικίας. Οι υπεύθυνοι πρέπει να φροντίσουν άμεσα να επισκευάσουν την πολυκατοικία προτού σημειωθεί κάποιο ατύχημα σε ανυποψίαστο πεζό. Ωστόσο καλά θα κάνουν οι περαστικοί να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα!

Αθ.Τ

Κλάδεμα 

Πέρα από τα πεζοδρόμια της πόλης μας που σε πολλά σημεία «κρύβουν παγίδες», το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετά παράπονα από πολίτες του Βόλο για τα δέντρα των πεζοδρομίων. Συγκεκριμένα αρκετά δέντρα δεν έχουν κλαδευτεί σωστά από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου, με αποτέλεσμα τα κλαδιά των δέντρων να προκαλούν προβλήματα στη διέλευση των πεζών και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις να δημιουργείται κίνδυνος ατυχήματος. 
Αθ.Τ
Ντροπή
Αναστατώθηκαν χθες το βράδυ οι περίοικοι της οδού Γαμβέτα, στο ύψος της Αλεξάνδρας, από τις φωνές μιας γάτας! Όπως κατήγγειλε περίοικος σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, όταν βγήκαν χθες από τα σπίτια τους για να δουν τι συμβαίνει διαπίστωσαν ότι μια γάτα είχε σκοτωθεί με άσχημο  τρόπο από άγνωστους μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας, η οποία είχε γεμίσει αίματα από το άτυχο ζώο. Οι περίοικοι, όπως ανέφεραν, αισθάνονται ντροπή… για το γεγονός ότι υπάρχουν τόσο ασυνείδητοι άνθρωποι, που προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις.

Αθ.Τ 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=