ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Γεμάτο χόρτα

γεμάτο-χόρτα-61007
Απροσπέλαστο είναι το πεζοδρόμιο στην γωνία της οδού Κουρουνιώτη με Μ. Λοΐζου, αφού όπως φαίνεται και στη φωτογραφία είναι γεμάτο από ξερά χόρτα που φτάνουν σχεδόν το ένα μέτρο. Εκτός όμως από το αισθητικό κομμάτι, στο σημείο είναι υπάρχει κίνδυνος για τους πεζούς που αναγκάζονται να κατέβουν στο δρόμο για να διασχίσουν το σημείο. Δυστυχώς όπως φαίνεται υπάρχουν γειτονιές οι οποίες είναι ξεχασμένες από το Δήμο.

Αθ.Τ


Επικίνδυνο οδικό δίκτυο

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται το οδικό δίκτυο προς την Αργαλαστή, αφού σε πολλά σημεία υπάρχουν τεράστιες λακκούβες, ενώ σε σημείο κοντά στο χωριό Αφέτες έχει γίνει μικρή κατολίσθηση. Οι κάτοικοι των περιοχών ζητούν να παρέμβουν οι αρμόδιοι προτού συμβεί κάποιο ατύχημα στα διερχόμενα οχήματα.

Αθ.Τ



Εκατοντάδες μαθητές
Η λακκούβα που αποτύπωσε φωτογραφικά ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ εντοπίστηκε κατά μήκος της οδού Ογλ, και στο ύψος, ειδικότερα, του 3ου και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου. Το σημείο είναι πολυσύχναστο και αν ληφθεί παράλληλα υπόψη το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται ενδιαμέσως δύο σχολικών συγκροτημάτων, άρα εξυπηρετεί εκατοντάδες μαθητές, γίνεται εύκολα αντιληπτή η αναγκαιότητα της άμεσης παρέμβασης των αρμοδίων, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου