ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Γιορτινό άρωμα

γιορτινό-άρωμα-63486

Γιορτινό άρωμα

Εορταστικό χρώμα έχει εκλάβει η αγορά λόγω της εορτής των Χριστουγέννων, που εντείνει την καταναλωτική διάθεση της πλειοψηφίας. Οι μέρες που διανύουμε έχουν αναμφίβολα διαφορετικό χρώμα σε σχέση με αντίστοιχες παλαιότερες εποχές, αλλά εμπεριέχουν παράλληλα την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Η ευχή για καλύτερες μέρες κυριαρχεί παντού, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι κοινή προσδοκία είναι η αναστροφή του κλίματος οικονομικής κατήφειας.

Γ.Υ.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο

Κυκλοφοριακό κομφούζιο για μια ακόμη φορά επικρατούσε χθες το πρωί στο κέντρο του Βόλου, καθώς εκτός από τους εκδρομείς που κατευθύνονταν προς το Πήλιο εν όψει Χριστουγέννων, ξεχύθηκαν και αρκετοί Βολιώτες για τις τελευταίες τους αγορές. Συγκεκριμένα για να διασχίσει ένα ΙΧ τον κεντρικό δρόμο της Ιάσονος από την αρχή της χρειαζόταν τουλάχιστον ένα εικοσάλεπτο. Γι’ αυτήν την κατάσταση αρκετοί οδηγοί εξέφρασαν παράπονα, αφού όπως αναφέρουν δεν υπήρχε κανένας αρμόδιος για να ρυθμίζει την κίνηση τέτοιες ημέρες!

Αθ.Τ

Μόνο τα βασικά!

Μόνο τα βασικά αγόρασαν οι Βολιώτες εν όψει Χριστουγέννων τουλάχιστον όσον αφορά στο εορταστικό τραπέζι. Αυτό το διαπίστωσαν περισσότερο από όλους οι κρεοπώλες του Βόλου, που είδαν βέβαια τους Βολιώτες να ψωνίζουν, αλλά πολύ λιγότερες ποσότητες απ’ ό,τι όλες χρονιές. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, «αγοράζουν μόνο όσα θα φαγωθούν, φέτος δεν θα πετάξουν τίποτα!».

Αθ.Τ

Διαρροή

Συνεχίζεται η διαρροή νερού που παρατηρείται επί σειρά ημερών στη συμβολή των οδών Φιλαδελφείας και Επαμεινώνδα στην Νέα Ιωνία. Σύμφωνα με επισήμανση περιοίκων, το πρόβλημα παρατηρείται τον τελευταίο μήνα και σε ορισμένες περιπτώσεις, δημιουργείται η εντύπωση ότι το νερό «αναβλύζει» δίπλα από το ρείθρο του πεζοδρομίου. Η επισήμανση των περιοίκων καταγράφεται προκειμένου να επιληφθούν οι αρμόδιοι του προβλήματος, διερευνώντας το ενδεχόμενο της διαρροής, διότι έχει επιδεινωθεί το πρόβλημα.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου