Διαμαρτυρίες

Τελευταία ενημέρωση: 2012-12-22, 14:52:08
Διαμαρτυρίες

 Μόνο για τη διέλευση των πεζών δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα πεζοδρόμια σε αρκετούς από τους μικρούς δρόμους της πόλης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πεζοδρόμιο στο δρόμο της Αριστοτέλους στο ύψος Κονταράτου, το οποίο είναι γεμάτο ξερά χόρτα και σκουπίδια. Οι περίοικοι έχουν διαμαρτυρηθεί προκειμένου να καθαριστεί το σημείο, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση από τους αρμόδιους. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που τα υπάρχοντα πεζοδρόμια καταλαμβάνονται από τα Ι.Χ., με αποτέλεσμα να είναι στην κυριολεξία απροσπέλαστα από τους πεζούς.

Αθ.Τ

Χωρίς φωτισμό

Χωρίς δημοτικό φωτισμό έχει μείνει μεγάλο κομμάτι στο δρόμο της Λαρίσης εξαιτίας βλάβης, γεγονός που προκαλεί αρκετά προβλήματα στους διερχόμενους οδηγούς αλλά κυρίως στους πεζούς. Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες στο σημείο προκλήθηκε ατύχημα σε δίκυκλο και αίτια ήταν ο ελλιπής φωτισμός.

Αθ.Τ

Τη Δευτέρα

Η Το μεσημέρι της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των συνταξιούχων, στους οποίους καταβάλλονται μέσω του ταχυδρομείου τις συντάξεις τους. Όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά συμπολίτες συνταξιούχοι, η πληρωμή μέσω των τραπεζικών καταστημάτων πραγματοποιήθηκε χθες, γεγονός που συνεπάγεται την δυνατότητα έγκαιρου προγραμματισμού για την αγορά των αναγκαίων ειδών για το εορταστικό τραπέζι. Διερωτώνται κατά συνέπεια, εάν και κατά πόσο είναι δυνατή η ταυτόχρονη καταβολή δώρου και συντάξεων, κατ’ αντιστοιχία με τις τράπεζες, προκειμένου να εξυπηρετούνται την ίδια χρονική στιγμή όλοι οι συνταξιούχοι.

Γ. Υ.

Σχόλια
Πεζοί, πεζοδρόμια και ασφάλεια
Φανταστείτε τη σκηνή: Μητέρα με μωρό στο καροτσάκι φτάνει μπροστα στην Ασφάλεια Βόλου (Γ. Καρτάλη ..). Εκεί θα συναντήσει τα άρτι τοποθετηθέντα κάγκελα που καταλαμβάνουν όλο το πεζοδρόμιο, οπότε οι επιλογές της είναι η εξής μία: Να επιχειρήσει ηρωική κάθοδο στο οδόσρτωμα και να παρακαλάει να μην τη "φάει" κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο. Αλλάξτε τη μητέρα με ότι εσείς φαντάζεστε. Γιατί όχι και με τον εαυτό σας! Ή βάλτε το διοικητή του τμήματος ασφάλειας ή το δήμαρχο της πόλης μας. Μετά αναρωτηθείτε αν αυτοί οι άνθρωποι είναι οι κατάλληλοι να εισηγηθούν μέτρα προοστασίας των πεζών. ΥΓ1: Το αστείο είναι ότι γίνονται και ημερίδες με θέμα την ασφάλεια των πεζών και καλούν και εκπ/κούς να τις παρακολουθήσουν. Εύγε!!!
Γιάννης Γκ. - 2012-12-22 23:40:07
Αποστολή σχολίου
3
+
6
=