ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Διαμαρτυρίες

διαμαρτυρίες-64207

Μόνο για τη διέλευση των πεζών δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα πεζοδρόμια σε αρκετούς από τους μικρούς δρόμους της πόλης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πεζοδρόμιο στο δρόμο της Αριστοτέλους στο ύψος Κονταράτου, το οποίο είναι γεμάτο ξερά χόρτα και σκουπίδια. Οι περίοικοι έχουν διαμαρτυρηθεί προκειμένου να καθαριστεί το σημείο, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση από τους αρμόδιους. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που τα υπάρχοντα πεζοδρόμια καταλαμβάνονται από τα Ι.Χ., με αποτέλεσμα να είναι στην κυριολεξία απροσπέλαστα από τους πεζούς.

Αθ.Τ

Χωρίς φωτισμό

Χωρίς δημοτικό φωτισμό έχει μείνει μεγάλο κομμάτι στο δρόμο της Λαρίσης εξαιτίας βλάβης, γεγονός που προκαλεί αρκετά προβλήματα στους διερχόμενους οδηγούς αλλά κυρίως στους πεζούς. Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες στο σημείο προκλήθηκε ατύχημα σε δίκυκλο και αίτια ήταν ο ελλιπής φωτισμός.

Αθ.Τ

Τη Δευτέρα

Η

Το μεσημέρι της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των συνταξιούχων, στους οποίους καταβάλλονται μέσω του ταχυδρομείου τις συντάξεις τους. Όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά συμπολίτες συνταξιούχοι, η πληρωμή μέσω των τραπεζικών καταστημάτων πραγματοποιήθηκε χθες, γεγονός που συνεπάγεται την δυνατότητα έγκαιρου προγραμματισμού για την αγορά των αναγκαίων ειδών για το εορταστικό τραπέζι. Διερωτώνται κατά συνέπεια, εάν και κατά πόσο είναι δυνατή η ταυτόχρονη καταβολή δώρου και συντάξεων, κατ’ αντιστοιχία με τις τράπεζες, προκειμένου να εξυπηρετούνται την ίδια χρονική στιγμή όλοι οι συνταξιούχοι.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου