ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Απροσπέλαστο!

απροσπέλαστο-66541
Απροσπέλαστο είναι το πεζοδρόμιο που βρίσκεται στην οδό Κουμουνδούρου στο ύψος της Εθν. Αντιστάσεως, αφού όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έχει ξεραθεί το δεντράκι που βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η διέλευση των πεζών, καθώς αναγκάζονται να βαδίζουν στο οδόστρωμα και υπάρχει κίνδυνος παράσυρσής τους από τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Οι αρμόδιοι του Δήμου Βόλου πρέπει να μεριμνήσουν για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση.
Αθ.Τ

Καθαρισμός ρεμάτων
Με στόχο την αντιμετώπιση την πλημμυρικών φαινομένων ο Δήμος Νοτίου Πηλίου προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες στον καθαρισμό των ρεμάτων της περιοχής. Μάλιστα μεγαλύτερη έμφαση έδωσαν στο ρέμα της χωριού Κορόπη, το οποίο κατά παράδοση δημιουργούσε προβλήματα.
Αθ.Τ

Σύνηθες φαινόμενο

Το φαινόμενο είναι σύνηθες και συναντάται σε διάφορα σημεία της πόλης. Το άδειο πλαστικό μπουκάλι εκπλήρωσε, ως φαίνεται, τον προορισμό του και αφέθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη καταγής, αφού καταναλώθηκε το περιεχόμενο. Η προστασία του περιβάλλοντος, για την οποία τόσος γίνεται, είναι αναμφίβολα υπόθεση όλων μας και για να επιτευχθεί ο στόχος ξεκινούμε από τα μικρά για να προχωρήσουμε στα μεγάλα. Κατά συνέπεια το άχρηστο χαρτί που τσαλακώνεται και πετιέται οπουδήποτε, αντί να τοποθετείται στον κάλαθο απορριμμάτων, είναι το πρώτο βήμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου