Παγίδα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-12-19, 10:39:52
Παγίδα
Ενα ακόμη σημείο - παγίδα βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία το σημείο βρίσκεται στο δρόμο της Ερμού στη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου. Συγκεκριμένα ξεκόλλησε το μάρμαρο που στηριζόταν πάνω στα σίδερα του φρεατίου, με αποτέλεσμα να έχει ανοίξει ολόκληρη τρύπα στον πεζόδρομο με κίνδυνο να προκληθεί κάποιο ατύχημα στους απρόσεκτους πεζούς. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα πρέπει άμεσα να φροντίσουν για την αποκατάσταση του δρόμου, πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για τον πολυσύχναστο δρόμο  της πόλης.

Αθ.Τ

Σκισμένη σημαία
Την αντικατάσταση της ελληνικής σημαίας που έχει υποστεί μεγάλες φθορές και σχεδόν έχει κοπεί στη μέση στην πλαζ των Αλυκών ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής. Όπως καταγγέλλουν είναι ντροπή να αντικρίζουν αυτό το θέαμα και ζητούν από το Δήμο φροντίσει για την αποκατάστασή της…
Αθ.Τ

Αντιαισθητική εικόνα   

Αντιαισθητική εικόνα παρουσιάζει το συγκεκριμένο σημείο που εντοπίζεται κατά μήκος του πεζοδρομίου της Κ. Καρτάλη. Θα μπορούσε να είναι παρτέρι που δεν έχει αξιοποιηθεί,  παρότι σε πρώτη ανάγνωση φανερώνει την πρόθεση δενδροφύτευσης που ενδεχομένως δεν πραγματοποιήθηκε. Σε κάθε περίπτωση πάντως απαιτεί την παρέμβαση των αρμοδίων, προκειμένου να εκλείψει η εικόνα που αποτύπωσε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.
Γ.Υ.  

Γιορτινό άρωμα

Γέμισαν γιορτινό χρώμα οι προθήκες των εμπορικών καταστημάτων, υπενθυμίζοντας στους καταναλωτές ότι βρίσκονται προ των πυλών τα Χριστούγεννα. Η γενικότερη οικονομική κατάσταση που επικρατεί, ωστόσο, λειτουργεί αποτρεπτικά για τους περισσότερους καταναλωτές, οι οποίοι μέχρι στιγμής τουλάχιστον, περιορίζονται σε διερευνητικές ερωτήσεις. Ευχή των καταστηματαρχών είναι να αναστραφεί σύντομα το κλίμα που επικρατεί, προκειμένου να εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία τους. 
Γ.Υ. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
1
=