ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ξηλωμένη πινακίδα

ξηλωμένη-πινακίδα-68582
Οσοι περνούν από τη διασταύρωση Κύπρου με Πουρίου θα έχουν προσέξει σίγουρα την ξηλωμένη πινακίδα σήμανσης που βρίσκεται μέσα στην αυλή σπιτιού. Απορία όλων είναι πότε θα ενδιαφερθούν οι υπεύθυνοι να τη φτιάξουν και την τοποθετήσουν σωστά και πάλι στο σημείο που είχε τοποθετηθεί αρχικά. Βέβαια το δεύτερο ζήτημα είναι να βρεθεί ο υπαίτιος αυτής την πράξης που θέλοντας να μάλλον να βγάλει τα νεύρα του ξεσπάει στις πινακίδες σήμανσης του δρόμου.

Αθ.Τ

Λακκούβες

Αρκετές είναι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής του Διμηνίου, αφού όπως αναφέρουν οι περισσότεροι δρόμοι του οδικού δικτύου είναι γεμάτοι λακκούβες. Παρότι έχουν απευθυνθεί πολλές φορές στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμη καμία ενέργεια για αποκατάσταση των δρόμων.

Αθ.Τ

Εθελοντισμός
Αυξάνεται η συμμετοχή των συμπολιτών σε εθελοντικές πρωτοβουλίες, οι οποίες έχουν ως επίκεντρο τον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπο. Σε εποχές κρίσης και ενόψει των εορτών, η τοπική κοινωνία συσπειρώνεται γύρω από την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης, θέτοντας ως προτεραιότητα την ανιδιοτελή προσφορά, σε όποιον χρήζει βοηθείας. Τα συσσίτια της Εκκλησίας, η λειτουργία των συμβουλευτικών δομών, το κοινωνικό φαρμακείο και δεκάδες ακόμη δραστηριότητες εθελοντών, λειτουργούν χάρη στην ευαισθησία πολλών συμπολιτών. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό από κάθε άποψη.
Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου