Παγωμένη αγορά

Τελευταία ενημέρωση: 2012-12-12, 10:38:20
Παγωμένη αγορά
Παγωμένη είναι ακόμη σύμφωνα με τους καταστηματάρχες η αγορά χριστουγεννιάτικων ειδών. Παρότι πλησιάζουμε σιγά σιγά προς τα Χριστούγεννα η κίνηση στα εποχικά είδη δεν είναι η αναμενόμενη, πράγμα που προβληματίζει και απογοητεύει τους επαγγελματίες που περιμένουν αυτές τις ημέρες για να δουλέψουν. 
Αθ.Τ

Απεριποίητο
Αφρόντιστο και απεριποίητο είναι σε αρκετά σημεία το πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, μάλιστα όπως επεσήμανε αναγνώστης της εφημερίδας τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν έχουν δημιουργήσει τεράστιες λακκούβες μέσα στο πάρκο, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των μικρών παιδιών.  Ειδικά τις ημέρες που βρέχει η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη.  Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου πρέπει να φροντίσουν για την αποκατάσταση αυτής της εικόνας. 

Αθ.Τ

Χωρίς φώτα   
Χωρίς δημοτικό φωτισμό βρίσκονται εδώ και πέντε περίπου ημέρες εννέα οικοδομικά τετράγωνα στην περιοχή του Πεδίου του Άρεως. Οι περίοικοι απευθύνθηκαν στη ΔΕΗ προκειμένου να βρεθεί μια λύση και τους τόνισαν ότι πρέπει να απευθυνθούν στην Δημοτική Αρχή της πόλης για την λύση του  προβλήματος του δημοτικού φωτισμού. Ας ελπίσουμε το αίτημα των περιοίκων να εισακουστεί  άμεσα!
Αθ.Τ 

Κοινό αίτημα  

Περισσότερο αναγκαίο από ποτέ καθίσταται το αίτημα της δημιουργία δημόσιας τουαλέτας σε κεντρικό σημείο της πόλης, προκειμένου να εξυπηρετούνται άτομα μεγάλης ηλικίας αλλά και παιδιά. Η δυσάρεστη οσμή που αναδίδουν αρκετά στενά της πόλης, μαρτυρά του λόγου το αληθές και υπενθυμίζει στους υπευθύνους, ότι οι δύο υπάρχουσες δομές στην περιοχή των Παλαιών και του Αγίου Κωνσταντίνου, δεν επαρκούν. Ο κεντρικός, και πλέον πολυσύχναστος, τομέας της πόλης παραμένει ακάλυπτος, με αποτέλεσμα είτε να χρησιμοποιούνται οι τουαλέτες κεντρικών καφέ και καταστημάτων (εφόσον διαθέτουν) είτε στην χειρίστη των περιπτώσεων, απόμερα σημεία και στενά. Η συγκεκριμένη επισήμανση διατυπώνεται από αρκετούς συμπολίτες και απευθύνεται, φυσικά, στους ιθύνοντες του Δήμου Βόλου.
Γ.Υ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=