Προβληματικές πινακίδες

Τελευταία ενημέρωση: 2012-12-08, 14:41:45
 Προβληματικές πινακίδες
Η κατάσταση με τις πινακίδες σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού είναι απαράδεκτη.  Αφού υπάρχουν πεσμένες πινακίδες  σε πολλά σημεία,  πυροβολημένες ή  σπασμένες και κανείς υπεύθυνος δεν ενδιαφέρεται.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία,  οι πεταμένες πινακίδες λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Σούρπη. Στο συγκεκριμένο δρόμο έχουν γίνει κυκλοφοριακές διαφοροποιήσεις και οι πινακίδες δεν ανταποκρίνονται στον νέο κυκλοφοριακό σχεδιασμό, ωστόσο η λύση  δεν είναι να τις αφήνουν στην άκρη του δρόμου κατ’ αυτόν τον τρόπο. 
Αθ.Τ

Ελλιπής φωτισμός 
Στο σκοτάδι έχει «βυθιστεί» το τετράγωνο της  οδού Δημάρχου Γεωργιάδου με Σπυρίδη, σύμφωνα με τους περίοικους. Το πρόβλημα όπως εκτιμούν υπάρχει εδώ και μια εβδομάδα και οφείλεται σε καμένες λάμπες.  Τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου Βόλου πρέπει να φροντίσουν για την αποκατάσταση του προβλήματος, αφού σύμφωνα με τους περίοικους το βράδυ φοβούνται να διασχίσουν το σημείο.
Αθ.ΤΚατεστραμμένο πεζοδρόμιο


Το προβληματικό σημείο εντοπίζεται κατά μήκος του πεζοδρομίου της 28ης Οκτωβρίου, που βρίσκεται στο ύψος της οδού Τοπάλη. Τμήμα του ρείθρου του πεζοδρομίου έχει καταστραφεί και οι πέτρες που αποκολλήθηκαν, άγνωστο γιατί, έχουν εναποτεθεί κατά μήκος του πεζοδρομίου, το οποίο είναι, σημειωτέον, πολυσύχναστο. Καλό θα είναι να επιληφθούν του προβλήματος οι αρμόδιοι, αποκαθιστώντας την ζημιά. 
Γ. Υ. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
8
=