ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Επικίνδυνα πεζοδρόμια

επικίνδυνα-πεζοδρόμια-77753
Παγίδα για τους πεζούς και εμπόδια για ηλικιωμένους και αναπηρικά αμαξίδια αποτελούν τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια σε πολλά σημεία της πόλης. Καθημερινά τα παράπονα των πολιτών για αυτό το θέμα είναι πολλά. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το πεζοδρόμιο που βρίσκεται επί της οδού Ιάσονος με Κ. Καρτάλη που είναι εντελώς κατεστραμμένο.
Αθ.Τ
Φορτηγό σε πεζοδρόμιο
Εντύπωση έχει προκαλέσει στους περίοικους της οδού Ρήγα Φεραίου με Περραιβού ένας οδηγός φορτηγού που συνηθίζει να παρκάρει το όχημα του πάνω στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να μην αφήνει στους πεζούς τη δυνατότητα να διασχίσουν το συγκεκριμένο σημείο του πεζοδρομίου. Χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Έχουμε δει πολλές φορές να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους πάνω στα πεζοδρόμιο, φορτηγό όμως πρώτη φορά βλέπουμε»…
Αθ.Τ
Πλήθος κόσμου
Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου στον χθεσινό εορτασμό για τον Πολιούχο της πόλης, Άγιο Νικόλαο. Συμπολίτες κάθε ηλικίας και κυρίως μικρά παιδιά κατέκλυσαν χθες τον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού, συμμετέχοντας εν συνεχεία στην λιτάνευση της εικόνας του Αγίου. Είναι κοινώς αποδεκτή πλέον η θέση ότι σε εποχές κρίσης, μεγάλο ποσοστών των συμπολιτών νιώθει την ανάγκη να στραφεί προς την Εκκλησία, αναζητώντας πνευματική στήριξη, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Το σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο μαρτυρά εύγλωττα του λόγου το αληθές.
Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου