ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ξεκολλημένα κάγκελα

ξεκολλημένα-κάγκελα-78651

Ασχημη είναι η εικόνα που δίνουν τα ξεκολλημένα κάγκελα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, που βρίσκονται επί της οδού Κονταράτου με Γκλαβάνη, και διαχωρίζουν τον χώρο του πεζοδρομίου από τον δρόμο που κινούνται τα ΙΧ. Τα συνεργεία του Δήμου πρέπει να φροντίσουν να τοποθετήσουν ξανά τα κάγκελα στο σημείο απ’ όπου ξεκόλλησαν…

Αθ.Τ

Διαρροή
Διαρροή νερού παρατηρείται επί σειρά ημερών στην συμβολή των οδών Φιλαδελφείας και Επαμεινώνδα στην Νέα Ιωνία. Σύμφωνα με επισήμανση περιοίκων, το πρόβλημα παρατηρείται τον τελευταίο μήνα και σε ορισμένες περιπτώσεις, δημιουργείται η εντύπωση ότι το νερό «αναβλύζει» δίπλα από το ρείθρο του πεζοδρομίου. Η επισήμανση των περιοίκων καταγράφεται προκειμένου να επιληφθούν οι αρμόδιοι του προβλήματος, διερευνώντας το ενδεχόμενο της διαρροής.
Γ.Υ.
Γιορτινό άρωμα
Γέμισαν γιορτινό χρώμα οι προθήκες των εμπορικών καταστημάτων, υπενθυμίζοντας στους καταναλωτές ότι βρίσκονται προ των πυλών τα Χριστούγεννα. Η γενικότερη οικονομική κατάσταση που επικρατεί, ωστόσο, λειτουργεί αποτρεπτικά για τους περισσότερους καταναλωτές, οι οποίοι μέχρι στιγμής τουλάχιστον, περιορίζονται σε διερευνητικές ερωτήσεις. Ευχή των καταστηματαρχών είναι να αναστραφεί σύντομα το κλίμα που επικρατεί, προκειμένου να εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία τους.
Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου