ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Στο αντίθετο ρεύμα

στο-αντίθετο-ρεύμα-80047
Στο αντίθετο ρεύμα κινούνταν πριν λίγες ημέρες αυτοκίνητο του Δήμου Βόλου στους δρόμους της Αγριάς, δημιουργώντας σύγχυση τους διερχόμενους οδηγούς! Όσοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό πραγματικά απόρησαν με το θράσος και την ασυνειδησία του δημοτικού υπαλλήλου.

Κλεμμένα καλώδια

Εντονες είναι οι διαμαρτυρίες των περιοίκων της οδού Ρήγα Φεραίου, αφού όπως αναφέρουν από την οδό Μεταμορφώσεως έως το ποτάμι δεν υπάρχει φωτισμός. Όπως ανέφεραν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, επικοινώνησαν με τον Δήμο αλλά τους απάντησε ότι δεν υπάρχει φωτισμός διότι έχουν κλαπεί καλώδια και δεν υπάρχουν χρήματα για να τα αντικαταστήσουν, ωστόσο, όπως εύλογα αναρωτιούνται, για Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια υπάρχουν χρήματα και για τον φωτισμό των δρόμων δεν υπάρχουν;

Αθ.Τ

Ξύλα αντί πετρελαίου
Σε δεινή οικονομική κατάσταση βρίσκονται αρκετοί συμπολίτες, οι οποίοι αδυνατούν να προμηθευτούν καύσιμη ύλη και στην προκειμένη περίπτωση πετρέλαιο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα πρώτα κρύα του χειμώνα. Στις περισσότερες περιπτώσεις «επιστρατεύονται» ξυλόσομπες ή το τζάκι, εφόσον είναι διαθέσιμο, προκειμένου να αποφευχθεί η χρήση του καλοριφέρ. Η συντριπτική πλειοψηφία καταφεύγει σε λύσεις ανάγκης προκειμένου να βοηθηθούν οι έχοντες οικονομικά προβλήματα και όπως όλα δείχνουν, το παραπάνω φαινόμενο θα ενταθεί στην πορεία του χειμώνα, για ευνόητους λόγους.
Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου