Εμφανής φθορά

Τελευταία ενημέρωση: 2012-12-01, 13:09:37
Εμφανής φθορά
Υποχωρούν σταδιακά οι πλάκες που περιβάλλουν το κάλυμμα του φρεατίου, το οποίο βρίσκεται καταμεσής του πεζοδρόμου στο στενό της Αλοννήσου, κοντά στο ύψος της Ερμού. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο που παραθέτουμε,  μαρτυρά του λόγου το αληθές και η συγκεκριμένη επισήμανση καταγράφεται,  προκειμένου να λάβουν γνώση του προβλήματος οι αρμόδιοι, φροντίζοντας εν συνεχεία για την αποκατάστασή του. 

Γ. Υ. 


«Στα κάγκελα»

Από άγνωστη αιτία έχουν ξεκολλήσει τα κάγκελα  που βρίσκονται στην γωνία της οδού Σπ. Σπυρίδη με Ερμού και βρίσκονται στη μέση του πεζοδρομίου με αποτέλεσμα να εμποδίζουν τους πεζούς και τα ποδήλατα. Οι καταστηματάρχες της οδού Σπυρίδη έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται γι’ αυτήν την κατάσταση και ζητούν από το Δήμο να φροντίσει ώστε να μπουν ξανά τα κάγκελα στη θέση τους. 

Αθ.Τ

Δυσοσμία

Εντονη είναι η δυσοσμία που αναδύεται από τους κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης μας. Μάλιστα η δυσοσμία είναι έντονη ακόμη και σε κεντρικά σημεία, αντίστοιχα, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη, αφού όπως επισημαίνουν καταστηματάρχες της περιοχής οι πράσινοι κάδοι απορριμμάτων δεν έχουν πλυθεί εδώ και μήνες . Ο Δήμος θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην πλύση των κάδων, μέχρι τότε θα πρέπει να υπάρξει η σχετική υπομονή από τους δημότες.

Αθ.Τ


Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
7
=