ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Πλημμύρα

πλημμύρα-84386
Παρότι προχθές η Δημοτική Αρχή ξεκίνησε τον καθαρισμό των φρεατίων της πόλης, σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται στους δρόμους οι γνωστές «λίμνες», κάνοντας τους πεζούς να μην ξέρουν πού να πατήσουν. Βέβαια η Δημοτική Αρχή θα έπρεπε νωρίτερα να είχε φροντίσει για τον καθαρισμό των φρεατίων και όχι να περιμένει να πιάσουν πρώτα οι βροχές… Σε αυτή την περίπτωση αυτό που μπορούμε να πούμε είναι «κάλλιο αργά παρά ποτέ».
Αθ.Τ

Χωρίς φάρμακα
Σοβαρές ελλείψεις παρατηρούνται ακόμη στα φαρμακεία της Μαγνησίας, με τους ασθενείς σε πολλές περιπτώσεις να μένουν χωρίς φάρμακα για σοβαρές ασθένειες. Τα φαρμακεία αδυνατούν να εξυπηρετήσουν ολόκληρες τις συνταγές, ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι φαρμακοποιοί αναγκάζονται να αντικαθιστούν φάρμακα με άλλα με την ίδια δραστική ουσία.
Αθ.Τ

Σημείο αναφοράς

«Υπάρχει πολύ αξιόλογο δυναμικό στην πόλη, το οποίο πρέπει να αναδειχθεί» σχολίαζε τις προάλλες φιλότεχνος συμπολίτης. Όπως επεσήμανε μάλιστα ο ίδιος χαρακτηριστικά «είναι πολύ σημαντικό για μια πόλη με τόσο μεγάλη πολιτιστική παράδοση, να διαθέτει τους ανάλογους χώρους και κυρίως θέατρο». Η συγκεκριμένη θέση διατυπώνεται από πολλούς φίλους του πολιτισμού, οι οποίοι εκτιμούν ότι πρέπει να τεθεί το συντομότερο δυνατό και πάλι σε λειτουργία το Δημοτικό Θέατρο Βόλου, το οποίο αποτελεί διαχρονικό σημείο αναφοράς.
Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου