Παράπονα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-11-29, 10:56:41
Παράπονα
Σε καλαθάκι σκουπιδιών έχει μετατραπεί από επιτήδειους το παρτέρι που βρίσκεται στην Νέα Ιωνία στην οδό Χρ. Λούλη, δημιουργώντας μια άσχημη εικόνα στους περίοικους, οι οποίοι αναφέρουν ότι ποτέ δεν θυμούνται να έχει καθαριστεί ο δρόμος από συνεργεία του Δήμου. «Εάν δεν βγούμε να σκουπίσουμε τον δρόμο εμείς, δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί κανένας», αναφέρει χαρακτηριστικά περίοικος.
Αθ.Τ 

 Φωτιά σε κάδο
Στις φλόγες τυλίχτηκε χθες τα μεσάνυχτα κάδος απορριμμάτων στη Ρήγα Φεραίου με Φιλίππου Ιωάννου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ευτυχώς από τη φωτιά δεν προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα αντικείμενα. Το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί και άλλα τέτοιου είδους περιστατικά, προφανώς κάποιοι το έχουν βρει «ως παιχνίδι» να παίζουν με την φωτιά στους κάδους απορριμμάτων.
Αθ.Τ

Ασχημη εικόνα   

Αντιαισθητική εικόνα παρουσιάζουν τα ξερά χόρτα που φύονται ατάκτως σε διάφορα σημεία της πόλης. Το φαινόμενο παρατηρείται όχι μόνο σε περιφερειακά, αλλά και σε κεντρικά σημεία και δυστυχώς σε αρκετές περιπτώσεις πλαισιώνεται από την ρήψη κάθε είδους άχρηστων αντικειμένων. Το ίδιο πρόβλημα εντοπίζεται και κατά μήκος της οδού Ανθίμου Γαζή, στο ύψος του δρόμου που εκτείνεται πέραν της Ελ. Βενιζέλου, προκαλώντας πλείστες όσες φορές τις έντονες διαμαρτυρίες των περιοίκων, αλλά και των διερχόμενων περιπατητών.
Γ. Υ. Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
6
=