ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ασχημη κατάσταση

ασχημη-κατάσταση-86716
Η εικόνα των κατεστραμμένων πεζοδρομίων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης μας από τους οποίους περνούν σε καθημερινή βάση εκατοντάδες πολίτες, αν μη τι άλλο σίγουρα δεν θα πρέπει να είναι για καμάρι των υπευθύνων της Δημοτικής Αρχής. Κάνοντας κάποιος τη βόλτα του στην οδό Ιάσονος από τη δεξιά πλευρά, όπως κατευθύνεται προς το Δημαρχείο, θα διαπιστώσει ότι το πεζοδρόμιο όχι μόνο είναι δύσκολο στην προσπέλαση, αλλά εγκυμονεί και κινδύνους για τους πολίτες. Μάλιστα στο σημείο επί της Σόλωνος το πεζοδρόμιο είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και χρειάζεται άμεση αποκατάσταση από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου.

Αθ.Τ

Αποκαταστάθηκε
Μετά την επισήμανση του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ αποκαταστάθηκε από τα συνεργεία του Δήμου Βόλου, το σημείο στην οδό Ερμού με Σκενδεράνη στο οποίο είχε φύγει η σχάρα φρεατίου, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη τρύπα στο δρόμο, η οποία έθετε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των πεζών.

Αθ.Τ

Διαμαρτυρίες
Εντονες διαμαρτυρίες έχουν διατυπώσει κατ’ επανάληψη στους αρμοδίους οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην οδό Γκλαβάνη, από το ύψος της 28ης Οκτωβρίου και πάνω. Αιτία της διαμαρτυρίας των καταστηματαρχών, που διατυπώνεται έντονα, είναι η άσχημη εικόνα που παρουσιάζουν τα πεζοδρόμια και ο ανεπαρκής φωτισμός του δρόμου, στο συγκεκριμένο τμήμα. Όπως επισημαίνουν οι επαγγελματίες που διατηρούν καταστήματα στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου, η εικόνα που παρουσιάζει λειτουργεί αποτρεπτικά για το καταναλωτικό κοινό, με αποτέλεσμα να μειώνεται ακόμη περισσότερο η κίνηση και να συρρικνώνεται ο ημερήσιος τζίρος, που ούτως ή άλλως έχει επηρεαστεί από την κρίση.
Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου