ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Απαιτείται προσοχή

απαιτείται-προσοχή-88004
Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται από τους ανύποπτους περιπατητές οι οποίοι διασχίζουν το πεζοδρόμιο που βρίσκεται εκ δεξιών της οδού Σπ. Σπυρίδη, με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης. Η οπή που υπάρχει στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο, είναι η αφορμή για τη συγκεκριμένη φωτογραφική επισήμανση. Το κενό που υπάρχει, άγνωστο γιατί, σε τμήμα του συγκεκριμένου πεζοδρομίου, μεταξύ των οδών Α. Γαζή και Γαλλίας, απαιτεί την παρέμβαση των αρμοδίων, για ευνόητους λόγους.
Γ. Υ.

Γεμάτο σκουπίδια…
Γεμάτος σκουπίδια και ξερά χόρτα είναι ο εξωτερικός χώρος του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην περιοχή των Μικροθηβών. Μάλιστα στον προχθεσινό αγώνα που πραγματοποιήθηκε εκεί ήταν έντονη η δυσφορία των φιλάθλων για την κατάσταση που επικρατούσε έξω από αυτό. Τη στιγμή που ο αθλητισμός θα έπρεπε να είναι σε πρωταρχικό επίπεδο για κάθε Δήμο έχει πέσει «θύμα» της οικονομικής δυσπραγίας της χώρας, αλλά και της γενικότερης έλλειψης προγραμματισμού που χαρακτηρίζει την Ελλάδα. Δυστυχώς οι εικόνες του γηπέδου προκαλούν θλίψη και δείχνουν τη γύμνια μας σε αυτά τα θέματα.
Αθ.Τ

Διαμαρτυρίες
Τις έντονες διαμαρτυρίες τους για τον δρόμο της Ιωλκού εκφράζουν κάτοικοι και επαγγελματίες, αφού σε αρκετά τετράγωνα κατά μήκος του δρόμου υπάρχει ελλιπής φωτισμός με αποτέλεσμα να «φοβούνται» να κυκλοφορήσουν κυρίως τις βραδινές ώρες . Για αυτή την κατάσταση οι κάτοικοι ζητούν να δοθεί λύση στο πρόβλημα! Αυτό που δεν γνωρίζουν, οι κάτοικοι είναι εάν αν το πρόβλημα οφείλεται σε κάποια τεχνική βλάβη ή απλώς στο γεγονός ότι δεν έχουν αντικατασταθεί οι καμένες λάμπες.
Αθ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου