ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Λακκούβες

λακκούβες-90143
Η κατάσταση με τις λακκούβες είναι τραγική στους κεντρικούς δρόμους που αποτελούν την «βιτρίνα» του Βόλου και, αν πάμε στα ενδότερα, εκεί η κατάσταση είναι για… κλάματα. Οι προβληματικοί δρόμοι στο Βόλο δεν είναι καινούργια κατάσταση, αλλά η Δημοτική Αρχή θα έπρεπε σιγά σιγά να βάζει μια τάξη τουλάχιστον στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του Βόλου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάστασης είναι η λακκούβα που βρίσκεται επί της οδού Θρακών με Βασσάνη.

Αθ.Τ


Υψηλά κοινόχρηστα

Πολλά είναι τα παράπονα πολιτών του Βόλου για εταιρία διαχείρισης κοινοχρήστων, αφού όπως καταγγέλλουν, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αναγκάζονται να πληρώνουν πολύ μεγάλα ποσό σε κοινόχρηστα και μάλιστα, όπως αναφέρουν, χωρίς να βλέπουν επισκευές-συντηρήσεις στις πολυκατοικίες τους. Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι στον διαχειριστή έχουν επισημάνει το πρόβλημα και αν δεν διορθωθεί θα στραφούν σε άλλες λύσεις.
Αθ.Τ

Αποκαθήλωση

Εχει γύρει επικίνδυνα η ταμπέλα που βρίσκεται σε πεζοδρόμιο της οδού Κ. Καρτάλη, στο ύψος της Σωκράτους, με αποτέλεσμα να απαιτείται προσοχή από τους περαστικούς οι οποίοι διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο. Καλό θα είναι να επιληφθούν του προβλήματος οι αρμόδιοι, επαναφέροντας την κεκλιμένη ταμπέλα στην πρότερη θέση της.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου