ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Επικίνδυνο

επικίνδυνο-92724
Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται το πεζοδρόμιο που βρίσκεται στην οδό Κύπρου, ακριβώς απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο Βόλου. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία οι ρίζες του δέντρου έχουν καταστρέφει το πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να εγκυμονεί κινδύνους για τους πεζούς αλλά και τους μαθητές του σχολείου. Οι αρμόδιοι πρέπει άμεσα να φροντίσουν για την αποκατάστασή του.

Αθ.Τ

Διαμαρτυρίες
Εντονες διαμαρτυρίες διατυπώνουν αρκετοί συμπολίτες λόγω της κατάστασης που παρουσιάζουν αρκετοί δρόμοι και πεζοδρόμια της πόλης. Το πρόβλημα επιδεινώνεται κάθε φορά που βρέχει, διότι το νερό που συγκεντρώνεται κάτω από τις πλάκες που έχουν αποκολληθεί, εκσφενδονίζεται κυριολεκτικά, στα ρούχα και τα υποδήματα των ανύποπτων περαστικών. Οι αποκαλυμμένες πλάκες εντοπίζονται σε διάφορα σημεία της πόλης και ως εκ τούτου απαιτείται η παρέμβαση των αρμοδίων, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Γ.Υ.

Οικονομική δυσπραγία
Εντονα προβληματισμένοι είναι οι ιδιοκτήτες μίνι μάρκετ και καταστημάτων ειδών διατροφής γενικότερα, λόγω της μείωσης των εσόδων και της αντίστοιχης αύξησης των εξόδων. Οι συσχετισμοί και οι εποχές έχουν αλλάξει και κατά συνέπεια εντείνεται η αγωνία των επαγγελματιών για το αύριο. Η δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, λόγω της κρίσης, έχει σαφή αντίκτυπο σε όλες τις εκφάνσεις του επαγγελματικού χώρου, μηδέ εξαιρουμένου του χώρου των τροφίμων, με αποτέλεσμα να εντείνεται ο εύλογος προβληματισμός των εμπόρων.
Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου