ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ανακυκλώσιμα υλικά

ανακυκλώσιμα-υλικά-93921
Μίνι χωματερή έξω από τους μπλε κάδους απορριμμάτων έχει δημιουργηθεί στην οδό Αχιλλοπούλου με Κύπρου, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία. Μόνο ασυνείδητοι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αυτήν την κατάσταση. Προφανώς ορισμένοι θεωρούν ότι τα μπάζα και τα κεραμίδια είναι ανακυκλώσιμα υλικά και γι’ αυτό τα άφησαν έξω από τους κάδους ανακύκλωσης.
Αθ.Τ

Αλλαγή κλίματος
Στο πνεύμα της λιτότητας οι καταστηματάρχες άρχισαν δειλά-δειλά να στολίζουν τα καταστήματά τους με χριστουγεννιάτικα είδη, προσπαθώντας να κάνουν τους καταναλωτές να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα και τα άγχη. Ωστόσο η αγορά είναι ακόμη πάρα πολύ μουδιασμένη, σχεδόν ένα μήνα από τα Χριστούγεννα… οι καταστηματάρχες πλέον ελπίζουν όσο περνούν οι ημέρες να διαμορφωθεί καλύτερο κλίμα στην αγορά του Βόλου.

Αθ.Τ

Μας αφορά
Εκπλήρωσε τον προορισμό του το περιεχόμενο της σακούλας και στη συνέχεια αφέθηκε καταμεσής του δρόμου, χωρίς δεύτερη σκέψη. Το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι πλέον σύνηθες σε καθημερινή βάση αλλά πρέπει κάποια στιγμή να εκλείψει, διότι το καθαρό περιβάλλον είναι υπόθεση που μας αφορά όλους. Τα ειδικά καλαθάκια που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης, τα πάρκα και την εμπορική αγορά, εξυπηρετούν αυτόν ακριβώς τον σκοπό, την εναπόθεση, δηλαδή, άχρηστων αντικειμένων. Πρέπει, κατά συνέπεια, να γίνει πλέον αντιληπτός ο ρόλος και η χρησιμότητά τους.
Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου