ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Βουλωμένα

βουλωμένα-97998
Παρότι ξεκίνησαν εντατικά οι βροχοπτώσεις, ακόμη δεν έχουν γίνει συντηρήσεις στα φρεάτια της πόλης, με αποτέλεσμα σε κάθε γωνία να υπάρχει και μια μικρή λίμνη! Η κατάσταση πλέον έχει γίνει απελπιστική για τους πεζούς, οι οποίοι δεν ξέρουν που να πατήσουν. Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται στα περισσότερα φρεάτια του Βόλου, ακόμη και στα κεντρικά. Πότε περιμένει η Δημοτική Αρχή να προχωρήσει στον καθαρισμό τους;

Αθ.Τ


Χωρίς φώτα

Στα σκοτάδια για περισσότερο από ένα μήνα έχει μείνει το πολεοδομικό τετράγωνο στην οδό Γαβριηλίδου με Γ. Δήμου. Οι περίοικοι, όπως αναφέρουν, έχουν επισημάνει πολλές φορές το πρόβλημα στους αρμόδιους, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Τα συνεργεία του Δήμου πρέπει άμεσα να φροντίσουν για την επίλυση του προβλήματος!

Αθ.Τ




ΦΟΤΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Σημαντικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης αναπτύσσονται σε διάφορα σημεία και γειτονιές της πόλης, προς όφελος των διαρκώς αυξανόμενων απόρων και νεόπτωχων συμπολιτών μας. Ομάδες ανθρώπων με ευαισθησίες, όπως η Λαϊκή Συνέλευση του Αγίου Νεκταρίου, αναπτύσσουν από κοινού δράσεις που έχουν ως αποδέκτες όσους χρήζουν βοηθείας. Η προσφορά ειδών ένδυσης και τροφίμων, το ιατρείο αλληλεγγύης, μα πάνω απ’ όλα η βοήθεια ανθρώπου προς άνθρωπο, συνθέτουν το πλαίσιο της κοινωνικής δράσης που αναπτύσσεται, ειδικότερα, στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου. Παράλληλες δράσεις και πρωτοβουλίες αναπτύσσονται, εξάλλου, και σε πολλά ακόμη σημεία του πολεοδομικού συγκροτήματος, ενισχύοντας την πεποίθηση ότι σε καιρούς κρίσης, ενεργοποιείται ακόμη εντονότερα το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου