ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αλλαγή σκηνικού

αλλαγή-σκηνικού-99337
Μελαγχολική η εικόνα του συννεφιασμένου Βόλου, που ετοιμάζεται να υποδεχτεί σιγά-σιγά την έλευση του χειμώνα. Η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στρέφει το ενδιαφέρον των καταναλωτών προς την κατεύθυνση της θέρμανσης, που αναμφίβολα εντείνει τον γενικό προβληματισμό, για ευνόητους λόγους.

Γ. Υ.


Φθηνές λύσεις
Η συντριπτική πλειοψηφία πάντως, στρέφεται στην χρήση του ξύλου ως θερμαντικού μέσου, είτε αυτό μεταφράζεται σε χρήση ξυλόσομπας, μασίνας ή τζακιού. Όπως είναι προφανές, σε εποχές κρίσης αναζητούνται φθηνές λύσεις θέρμανσης, που δεν επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τον ήδη περιορισμένο οικογενειακό προγραμματισμό.

Γ. Υ.

Δεν φαίνεται!

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς του δρόμου Βόλου – Αργαλαστής, αφού σε ορισμένα σημεία οι πινακίδες σήμανσης δεν είναι ορατές μιας και έχουν καλυφθεί από θάμνους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιας πινακίδας είναι αυτή που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα έξω από το χωριό Αργαλαστή. Η πινακίδα προειδοποιεί τους οδηγούς για επικίνδυνη στροφή, ωστόσο χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από τους οδηγούς για να την δουν. Πρέπει οι αρμόδιοι να καθαρίσουν τον κεντρικό δρόμο από ξερά χόρτα και κλαδιά και κυρίως τα σημεία που υπάρχουν πινακίδες σήμανσης!

Αθ.Τ

Εντονη δυσοσμία

Μπορεί τα σκουπίδια να μαζεύτηκαν από τους δρόμους της πόλης, ωστόσο η δυσοσμία παραμένει. Οι κάδοι και τα πεζοδρόμια άδειασαν από τα συσσωρευμένα σκουπίδια, μόλις όμως αποσύρθηκαν οι όγκοι των απορριμμάτων βρήκε στην επιφάνεια η δυσοσμία. Χθες αρκετοί ήταν οι πολίτες που διαμαρτυρώνταν γι’ αυτόν τον λόγο. Καλό θα ήταν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να προχωρήσουν στο πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων.

Αθ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου