ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ζημιά σε πεζοδρόμιο

ζημιά-σε-πεζοδρόμιο-101557
Εκτεταμένη ζημιά στο πεζοδρόμιο προκάλεσε οδηγός ΙΧ, επί της Τοπάλη με Σπυρίδη, στην προσπάθειά του να παρκάρει το ΙΧ στο σημείο. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία στο σημείο βρίσκονταν ένα κολωνάκι το οποίο ξεκόλλησε από τη σύγκρουση με το ΙΧ. Σύμφωνα με τους περίοικους το περιστατικό μάλλον σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας από μεθυσμένο οδηγό!
Αθ.Τ
Καμένες λάμπες
Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί η γειτονιά των Αγίων Αναργύρων στο Τρίκερι, αφού έχουν καεί οι περισσότερες λάμπες του δημοτικού φωτισμού στο σημείο. Μάλιστα οι περίοικοι, όπως αναφέρουν, για να διασχίσουν το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου, παίρνουν μαζί τους φακό! Η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου πρέπει άμεσα να φροντίσει για την αποκατάσταση του προβλήματος, πριν σημειωθεί κάποιο ατύχημα.
Αθ.Τ

Επικίνδυνο
Κινδύνους εγκυμονεί για τους ανύποπτους περαστικούς, κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, το συγκεκριμένο σημείο που κατέγραψε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο πολιτιστικό άλσος, στο ύψος της καφετέριας «Ιωνία» και η επισήμανση απευθύνεται στους αρμοδίους, προκειμένου να φροντίσουν για την επανατοποθέτηση των πλακών που έχουν αποκολληθεί στο συγκεκριμένο σημείο.
Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου