Επικίνδυνο!

Τελευταία ενημέρωση: 2012-11-10, 11:54:20
Επικίνδυνο!
Ακρως επικίνδυνο για τους πεζούς είναι το σημείο της Ερμού με Σκενδεράνη, στο οποίο έχει ξεκολλήσει ολόκληρη πλάκα, με αποτέλεσμα να έχει ανοίξει στο σημείο μεγάλη τρύπα, με κίνδυνο να πέσουν μέσα οι ανυποψίαστοι πεζοί και κυρίως τα μικρά παιδιά.  Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου πρέπει άμεσα να φροντίσουν για την αποκατάσταση του προβλήματος, αφού πρόκειται για έναν πολυσύχναστο δρόμο, ο οποίος αποτελεί και «βιτρίνα» της πόλης!

Αθ.Τ 


Χωρίς θέρμανση

Χωρίς θέρμανση θα μείνουν φέτος αρκετοί συμπολίτες μας, αφού με τις τιμές που έχουν διαμορφωθεί στο πετρέλαιο θέρμανσης αλλά και στο φυσικό αέριο είναι αδύνατον να καλύψουν τα έξοδα θέρμανσης. Δυστυχώς  όμως παρόμοιες καταστάσεις θα δούμε φέτος και σε πολλά σχολεία στο νομό μας, αφού οι μειωμένοι προϋπολογισμοί στους Δήμους δεν θα επιτρέψουν σε πολλά σχολεία την προμήθεια πετρελαίου με αποτέλεσμα να  περιορίζονται στις  περσινές περισσευούμενες ποσότητες.

Αθ.Τ  

Απροσπέλαστο   

Απροσπέλαστο έχει καταστεί το πεζοδρόμιο που οδηγεί στο παραλιακό συγκρότημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, λόγω του όγκου των απορριμμάτων που έχουν συγκεντρωθεί στον παρακείμενο κάδο. Όσοι κατευθύνονται προς το συγκεκριμένο σημείο πρέπει αναγκαστικά να επιλέγουν τη λύση της παράκαμψης, βαδίζοντας πάνω στον δρόμο. Κατά συνέπεια, απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή, λόγω των διερχόμενων οχημάτων.

Γ.Υ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=