ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κατεστραμμένο παγκάκι

κατεστραμμένο-παγκάκι-105145
Εντελώς κατεστραμμένο είναι το παγκάκι που βρίσκεται στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία οι επιτήδειοι έχουν αφαιρέσει όλα τα ξύλα από το παγκάκι με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να καθίσει κάποιος σε αυτό. Οι ηλικιωμένοι που συχνάζουν στο συγκεκριμένο σημείο του πάρκου δεν έχουν τη δυνατότητα να καθίσουν στο παγκάκι και αναγκάζονται, όπως αναφέρουν, να στριμώχνονται σε όσα παγκάκια έχουν απομείνει ακόμη γερά. Ωστόσο ανάλογη εικόνα παρουσιάζουν και υπόλοιπα παγκάκια του πάρκου.

Αθ.Τ

Βουνά σκουπιδιών
Οσο περνάνε οι μέρες τα προβλήματα μέσα στη πόλη από τα συγκεντρωμένα σκουπίδια μεγαλώνουν. Πλέον όλοι οι πεζοί αναγκάζονται να κατεβαίνουν στους δρόμους καθώς τα σκουπίδια έχουν σχηματίσει βουνά στα πεζοδρόμιο. Παράλληλα σε στενότερους δρόμους προβλήματα αντιμετωπίζουν και τα διερχόμενα ΙΧ, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις δυσκολεύονται να περάσουν από τους δρόμους εξαιτίας των σκουπιδιών.
Αθ.Τ
Κίνδυνος πτώσης
Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στα σημεία της πόλης όπου έχει σχηματιστεί παχύ στρώμα φύλλων, μετά τον χθεσινό δυνατό αέρα, που σάρωσε τα πάντα στο διάβα του. Το στρώμα των φύλλων που παρατηρείται σε διάφορα σημεία, κυρίως δε στα πολυσύχναστα, όπως ο πεζόδρομος της Τοπάλη, στο ύψος της οδού Γαλλίας, υπάρχει κίνδυνος να αποτελέσει αιτία πτώσης και γι’ αυτό τον λόγο απαιτείται προσοχή από τους διερχόμενους.
Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου