Φωτιά σε σκουπίδια

Τελευταία ενημέρωση: 2012-11-08, 10:27:46
Φωτιά σε σκουπίδια
Φωτιά στους σωρούς των σκουπιδιών που βρίσκονταν έξω από τους κάδους απορριμμάτων σημειώθηκε χθες στις 1:15 τα ξημερώματα στην οδό Μαγνήτων στη συμβολή της με την οδό Δον Δαλεζίου. Ευτυχώς τη φωτιά αντιλήφθηκαν γρήγορα οι περίοικοι,  οι οποίοι με λάστιχα και με κουβάδες νερού προσπαθούσαν να τη σβήσουν από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους. Από τύχη η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε σταθμευμένο ΙΧ που βρίσκονταν ακριβώς δίπλα από τους κάδους απορριμμάτων. Άμεση ήταν και η παρέμβαση της πυροσβεστικής, ωστόσο η φωτιά είχε ήδη σβήσει από τους περίοικους.
Αθ.Τ 

Ατέλειες φρεατίων 
Η έντονη βροχόπτωση που έπεσε στην πόλη του Βόλου την περασμένη εβδομάδα ξεγύμνωσε τις ατέλειες στη συντήρηση των φρεατίων ομβρίων υδάτων, που απ’ ό,τι φαίνεται χρειάζονται καθάρισμα και ξεβούλωμα, αφού δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στη συγκέντρωση των υδάτων. Από σήμερα αναμένονται πάλι βροχοπτώσεις στην περιοχή μας γι’ αυτό καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να προχωρήσουν σε εργασίες συντήρησης των φρεατίων, προκειμένου να αποφευχθούν τα ίδια προβλήματα.
Αθ.Τ

Πυκνή βλάστηση
Εντονη βλάστηση αγριόχορτων παρατηρείται σε διάφορα σημεία της πόλης, δημιουργώντας άσχημη αισθητικά εικόνα τόσο για τους περίοικους, όσο και για τους περαστικούς. Το στιγμιότυπο που καταγράψαμε, βρίσκεται κατά μήκος του πεζοδρομίου της οδού Ανθίμου Γαζή, με κατεύθυνση προς την οδό Μεταμορφώσεως και δίνει την εικόνα «μίνι-ζούγκλας», στην καρδιά της πόλης. Το συγκεκριμένο σημείο είναι πολυσύχναστο και θα έπρεπε να επιληφθούν οι αρμόδιοι, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Γ. Υ. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
3
=