Σκουπιδότοπος

Τελευταία ενημέρωση: 2012-11-07, 10:34:59
Σκουπιδότοπος

Σε ένα μεγάλο σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί τις δύο τελευταίες ημέρες η πόλη του Βόλου με αφορμή  τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις που έχει προκηρύξει η ΠΟΕ - ΟΤΑ. Το αποτέλεσμα είναι να έχουν συγκεντρωθεί τόνοι σκουπιδιών μέσα και έξω από τους κάδους, κάνοντας την κατάσταση στην πόλη ανυπόφορη. Σωροί σκουπιδιών έχουν συγκεντρωθεί σε όλες τις γειτονιές, ωστόσο μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει το κέντρο της πόλης, όπου ο όγκος των σκουπιδιών είναι μεγαλύτερος. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, οπότε καλό θα ήταν να κάνουμε λίγη υπομονή αυτές τις ημέρες!

Αθ.Τ

Ενταση 

Στιγμές έντασης καταγράφονται σε καθημερινή σχεδόν βάση σε διάφορα σημεία της πόλης, κυρίως δε σε ώρες κυκλοφοριακής αιχμής. Οι στιγμές έντασης καταγράφονται κατά κανόνα δι’ ασήμαντη αφορμή, κι όπως υπογραμμίζουν οι καλά γνωρίζοντες τα της ψυχολογίας των νεοελλήνων, η περίοδος της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, είναι η γενεσιουργός αιτία των προαναφερθέντων. 
Γ.Υ

Προτεραιότητα
Το παραπάνω φαινόμενο επαναλήφθηκε για πολλοστή φορά χθες το πρωί μεταξύ οδηγών, σε κεντρική οδική αρτηρία, με φόντο την προτεραιότητα. Η αναμονή εν ώρα κυκλοφοριακής αιχμής έγινε για μια ακόμη φορά η αφορμή για παρατεταμένα κορναρίσματα και έντονους διαλόγους, που διήρκεσαν λίγα λεπτά και διακόπηκαν μόλις δόθηκε το πράσινο φως για την εκκίνηση των οχημάτων.
Γ.Υ. 
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
6
=