ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Προστασία

προστασία-118226
Διάφορες πρακτικές λύσεις εφευρίσκουν ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες, προκειμένου να προφυλάξουν τα δέντρα ή τα ανθισμένα παρτέρια που βρίσκονται μπροστά από την οικία ή την επιχείρησή τους. Στην προκειμένη περίπτωση επιστρατεύτηκε πλαστικό δίχτυ, προκειμένου να αποτραπεί κάθε «βανδαλιστική» διάθεση. Το μικρό δεντράκι, που κάποιος συμπολίτης προφανώς περιποιείται, απέκτησε προστατευτικό δίχτυ, προκειμένου να διατηρηθεί ανέπαφο και να εξακολουθήσει να κοσμεί το κέντρο της πόλης.
Γ. Υ.
Επικίνδυνο γεφυράκι
Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο πεζόδρομος των Αλυκών, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, αφού κάθε φορά που βρέχει ο πεζόδρομος μετατρέπεται σε λίμνη ενώ παράλληλα το γεφυράκι που βρίσκεται στο σημείο αποτελεί παγίδα για τους πεζούς και κυρίως για τα παιδιά, αφού λείπουν από αυτό αρκετά σανίδια. Οι κάτοικοι των Αλυκών χαρακτηριστικά αναφέρουν πως έχουν μήνες να δουν κάποιον αρμόδιο να φροντίζει για την περιοχή τους.
Αθ.Τ

Βόλτα στην παραλία
Αφορμή στάθηκε ο χθεσινός καλός καιρός για αρκετά σχολεία της πόλης, που πραγματοποίησαν την πρώτη τους εκδρομή στην παραλία του Βόλου. Τόσο για τους μαθητές όσο για τον υπόλοιπο κόσμο είναι ευχάριστο το γεγονός ότι κρατάει ακόμη η καλοκαιρία αφού αυτό σημαίνει λιγότερα έξοδα και περισσότερες εξορμήσεις.
Αθ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου