Ρίζες δέντρου

Τελευταία ενημέρωση: 2012-10-30, 12:38:37
 Ρίζες δέντρου

Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται το πεζοδρόμιο στην οδό Ανθ. Γαζή στη συμβολή της με την οδό Περραιβού. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία οι ρίζες του δέντρου έχουν προκαλέσει τεράστια ζημιά στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να είναι αδιάβατο. Οι πεζοί  στην κυριολεξία αδυνατούν να περπατήσουν στο πεζοδρόμιο και αναγκάζονται να κατέβουν στο δρόμο με κίνδυνο να συμβεί κάποιο ατύχημα. Από την άλλη πλευρά όμως οι περίοικοι δεν θέλουν να κοπεί το δέντρο από το σημείο.

Αθ.Τ

Κυκλοφοριακό 
Περίπου ένα τέταρτο χρειάζονταν χθες το πρωί οι διερχόμενοι οδηγοί για να διασχίσουν με τα ΙΧ τους, την Δημητριάδος από την μια άκρη στην άλλη, μάλιστα την κατάσταση χειροτέρευαν σταθμευμένα ΙΧ μπροστά από καταστήματα με καφέ. Αρκετοί ήταν οι οδηγοί που τα έβαζαν με την Δημοτική Αστυνομία, η οποία απουσίαζε από τον κεντρικό δρόμο του Βόλου…
Αθ.Τ

 Επικίνδυνο πεζοδρόμιο  

Δεκάδες προβληματικά σημεία έχουμε εντοπίσει σε διάφορα σημεία της πόλης, τα οποία χρήζουν άμεσης διευθέτησης. Μεταξύ των σημείων που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή, συγκαταλέγεται το πεζοδρόμιο που εκτείνεται κατά μήκος της οδού Γαλλίας, όπως μαρτυρά, εξάλλου, το φωτογραφικό στιγμιότυπο που παραθέτουμε. Οι διερχόμενοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, προς αποφυγή ατυχημάτων, τα οποία ενδέχεται να σημειωθούν, για ευνόητους λόγους.

Γ.Υ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
7
=