Κίνδυνος σε σχολείο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-10-26, 11:29:22
Κίνδυνος σε σχολείο
Επικίνδυνο για τα την σωματική  ακεραιότητα μαθητών είναι το ανοιχτό φρεάτιο ύδρευσης που βρίσκεται μέσα στον προαύλειο χώρο του 1ου  Γυμνάσιου  Βόλου. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, έχει αποκολληθεί η βάση που στηρίζει το καπάκι του φρεατίου. Το ανοιχτό φρεάτιο βρίσκεται σε ένα σημείο, στο οποίο δεν γίνεται άμεσα ορατό από τους μαθητές γι’ αυτό οι αρμόδιοι του σχολείου πρέπει να φροντίσουν για την αποκατάστασή του  έγκαιρα, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχήματος.
Αθ.Τ

Κλάδεψαν δέντρα 
Η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Βόλου, ενόψει της επερχόμενης χειμερινής περιόδου, κλάδεψε τα δέντρα στον δρόμο Κύπρου με Πουρίου, τα οποία βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση, δίνοντας άλλη αίσθηση στο σημείο. Βέβαια τα κλαδιά και τα φύλλα βρίσκονται ακόμη στο έδαφος. Καλό θα ήταν να γίνει άμεσα η περισυλλογή τους και να μη βρίσκονται στη μέση του πεζοδρομίου για μέρες, εμποδίζοντας τη διέλευση των πεζών.
Αθ.Τ

Επικίνδυνο   
Επικίνδυνο σημείο είναι για τους περαστικούς τμήμα του πεζοδρομίου που εντοπίζεται στο ύψος της οδού Σπυρίδη και πολύ κοντά στην είσοδο του Ελληνογαλλικού σχολείου. Οι αποκαλυμμένες, άγνωστο για ποιο λόγο, πλάκες του πεζοδρομίου, εγκυμονούν κινδύνους για τους ανύποπτους περαστικούς, πολύ δε περισσότερο για τα παιδιά. Η επισήμανση απευθύνεται στους αρμοδίους, προς αποκατάσταση του προβλήματος, λαμβάνοντας υπόψη την ύπαρξη σχολείου σε απόσταση αναπνοής.
Γ. Υ. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
2
=