ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Δρόμοι – λίμνες

δρόμοι-λίμνες-129050
Εχει γραφτεί και ειπωθεί πολλές φορές ότι τα δημόσια δημοτικά έργα «καρκινοβατούν», αφού υπάρχουν δρόμοι που βάζουν καθημερινά σε κίνδυνο οδηγούς και κατοίκους από το γεμάτο κακοτεχνίες οδόστρωμα και από έλλειψη υποδομών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο δρόμος μπροστά από την ιχθυαγορά του Βόλου στα Παλιά, που μετά τη χθεσινή καταιγίδα θύμιζε λίμνη, και αυτό θα συμβαίνει κάθε φορά που βρέχει. Μάλιστα χθες το πρωί αρκετοί πεζοί χρειάστηκε να κάνουν παράκαμψη για να περάσουν από το σημείο.

Αθ.Τ

«Θείο δώρο»
Ακρως ευεργετική ήταν η χθεσινή βροχή που έπεσε στο Πήλιο για τα ελαιόδεντρα, αφού σύμφωνα με τους ελαιοπαραγωγούς οι καρποί των δέντρων είχαν φτάσει να πρόθυρα ζημιάς από την ανομβρία του τελευταίου διαστήματος. Μάλιστα σε πολλές περιοχές του Πηλίου οι ελαιοπαραγωγοί ποτίζουν τα δέντρα τους, αφού φοβήθηκαν μήπως χάσουν την παραγωγή τους.

Αθ.Τ

Αδειο παρτέρι
Αποκαρδιωτική εικόνα παρουσιάζουν τα απεριποίητα παρτέρια που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο που κατέγραψε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ μαρτυρά του λόγου το αληθές. Το άδειο παρτέρι, που ενδεχομένως ήταν κάποτε ανθισμένο, δείχνει εικόνα εγκατάλειψης, ενώ θα έπρεπε να ισχύει το αντίθετο. Αν αντιμετωπίσουμε με τον δέοντα σεβασμό τους γύρω μας και όσα μας περιβάλλουν, είναι βέβαιο ότι πολλά θα αλλάξουν. Κάθε τι που μας περιβάλλει, απαιτεί την προσοχή μας και πρέπει να γίνει επιτέλους αντιληπτό.
Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου