ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αμεση ανταπόκριση

αμεση-ανταπόκριση-133458
Αμεση ήταν η ανταπόκριση των αρμοδίων στην αποκατάσταση του σπασμένου φωτεινού σηματοδότη επί της Ιάσονος με Κ. Καρτάλη. Συγκεκριμένα το φανάρι είχε υποστεί μεγάλη ζημιά τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν μεθυσμένος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πάνω στο φωτεινό σηματοδότη. Ευτυχώς από το ατύχημα δεν τραυματίστηκε κανείς, πέρα από τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο φανάρι.
Αθ.Τ

Μετ’ εμποδίων!

Μέσα από το δρόμο αναγκάζονταν να περνούν χθες το πρωί οι πεζοί στην οδό 28ης Οκτωβρίου με Σπυρίδη καθώς στο πεζοδρόμιο είχαν κάνει «κατάληψη» κομμένα κλαδιά. Συνεργεία του Δήμου κλάδεψαν μεν τα δέντρα κατά μήκος της οδού, όμως τα κομμένα κλαδιά τα παράτησαν πάνω στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα οι πεζοί να αναγκάζονται να βγουν στο δρόμο για να περάσουν. Τέτοιες εικόνες είναι απαράδεκτες για την πόλη μας, πόσα μάλιστα όταν τις βλέπουμε μέσα στο κέντρο του Βόλου και σε πολυσύχναστους δρόμους.

Αθ.Τ

Αχρηστα αντικείμενα
Χώρος εναπόθεσης κάθε λογής άχρηστων αντικειμένων έχει καταντήσει το παρτέρι του μικρού δέντρου που βρίσκεται σε πεζοδρόμιο της οδού Ιάσονος. Το συγκεκριμένο φαινόμενο δυστυχώς είναι σύνηθες και αντικατοπτρίζει την τάση που κυριαρχεί σε καθημερινή βάση. Ολέθρια είναι τόσο για το ίδιο το περιβάλλον όσο και για την γενικότερη αισθητική εικόνα της πόλης, η εναπόθεση σκουπιδιών σε χώρους και σημεία όπως το συγκεκριμένο της φωτογραφίας. Η γενικότερη τάση να αγνοούνται συστηματικά τα ειδικά καλαθάκια που είναι τοποθετημένα σε διάφορα σημεία του κεντρικού άξονα της πόλης είναι εμφανής παντού και γι’ αυτό τον λόγο καταγράφεται η συγκεκριμένη επισήμανση. Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας και πρέπει να συμβάλλουμε, ο καθένας από την πλευρά του, στην διαφύλαξή του.
Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου