Κακόγουστη φάρσα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-10-18, 09:45:41
Κακόγουστη φάρσα

Σε κακόγουστη φάρσα προχώρησαν προχθές κάποιοι ασυνείδητοι πολίτες του Βόλου, αφού στην οδό Αργοναυτών απέναντι από το Δημαρχείο «ξήλωσαν» το καλαθάκι απορριμμάτων και το τοποθέτησαν από την ανάποδη λίγα μέτρα πιο πέρα. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι διερχόμενοι περαστικοί εξακολουθούν να πετούν τα σκουπίδια τους έξω από το αναποδογυρισμένο καλαθάκι απορριμμάτων. Η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου πρέπει να φροντίσει για την αποκατάσταση του θέματος,  αλλά και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι σε τέτοιου είδους θέματα.

Αθ.Τ

Εμπόδιο

Πάνω στο πεζοδρόμιο της Σπυρίδη  στη συμβολή της με την Τάκη Οικονομάκη είχε παρκάρει χθες το πρωί ασυνείδητος οδηγός το ΙΧ του, με αποτέλεσμα οι πεζοί να αναγκάζονται να κατέβουν στο δρόμο για να περάσουν το εμπόδιο. Παρόμοιες περιπτώσεις συναντάμε καθημερινά στην πόλη μας και δυστυχώς ορισμένοι δεν μπορούν να καταλάβουν πώς τα πεζοδρόμια δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για παρκάρισμα ώστε και αν είναι μόνο για πέντε λεπτά!

Αθ.Τ

Είναι απαραίτητο    
Περισσότερο αναγκαίο από ποτέ καθίσταται το αίτημα της δημιουργία δημόσιας τουαλέτας σε κεντρικό σημείο της πόλης, προκειμένου να εξυπηρετούνται άτομα μεγάλης ηλικίας αλλά και παιδιά. Η δυσάρεστη οσμή που αναδίδουν αρκετά στενά της πόλης, μαρτυρά του λόγου το αληθές και υπενθυμίζει στους υπευθύνους, ότι οι δύο υπάρχουσες δομές στην περιοχή των Παλαιών και του Αγίου Κωνσταντίνου, δεν επαρκούν. Ο κεντρικός, και πλέον πολυσύχναστος, τομέας της πόλης παραμένει ακάλυπτος, με αποτέλεσμα είτε να χρησιμοποιούνται οι τουαλέτες κεντρικών καφέ και καταστημάτων (εφόσον διαθέτουν) είτε στην χειρίστη των περιπτώσεων, απόμερα σημεία και στενά. Το αίτημα δεν διατυπώνεται μόνο από ντόπιους αλλά και από ξένους επισκέπτες, οι οποίοι ερχόμενοι στο Βόλο, εκτιμούν ότι θα συναντήσουν υποδομές αντίστοιχες με την πατρίδα τους. Ας το λάβουν υπόψη οι αρμόδιοι. 
Γ. Υ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
3
=