ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ιδια κατάσταση

ιδια-κατάσταση-142082

Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και περιμένουμε τις πρώτες "καλές" βροχές. Ωστόσο παραμένει το ερώτημα τι θα γίνει με τα βουλωμένα φρεάτια του Βόλου, αφού στην πλειοψηφία τους είναι βουλωμένα από φύλλα δέντρων και σκουπίδια. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του φρεατίου στην οδό Αχιλλοπούλου με Κύπρου, έξω από το 3ο Γυμνάσιο Βόλου. Καλό θα ήταν φέτος να μη δούμε την ίδια κατάσταση που επικρατούσε πέρυσι. Οι υπεύθυνοι του Δήμου θα έπρεπε ήδη θα έχουν προβεί στον καθαρισμό τους για να μην υπάρξουν τα ίδια προβλήματα.

Αθ.Τ

Εκτός λειτουργίας
Στο στόχαστρο αγνώστων έχει μπει το τελευταίο διάστημα μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων στο δρόμο της Γ. Δήμου με Πολέμη, καθώς κάθε τόσο βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Οι αρμόδιοι από την πλευρά διορθώνουν το πρόβλημα, αλλά και πάλι επιτήδειοι το μπλοκάρουν ξανά. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορούν να εξυπηρετηθεί το κοινό, αφού δεν έχουν εισιτήριο και αναγκάζονται πολλές φορές να αγοράζουν από τον οδηγό του αστικού λεωφορείου και να το πληρώνουν ακριβότερα. Κρίμα δεν είναι;
Αθ.Τ

Ζητούν φωτισμό
Ο ελλιπής φωτισμός στην περιοχή πέριξ του ναού της Αγίας Τριάδας, που δυσχεραίνει την διέλευση πεζών οι οποίοι κινούνται με κατεύθυνση προς τον Αναυρο, είναι το σημείο που προβληματίζει έντονα όσους διαμένουν στην συγκεκριμένη περιοχή. Όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά περίοικοι, η περιοχή φωτίζεται έως και το ύψος όπου βρίσκεται το «Ενυδρείο» με αποτέλεσμα να καθίσταται δύσκολη η διέλευση των πεζών κατά τις βραδινές ώρες, λόγω συσκότισης. Παράλληλα όμως, παραμένει ανεκπλήρωτο το αίτημα της επέκτασης του δημοτικού φωτισμού και στον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας της Αγίας Τριάδας, που προσελκύει δεκάδες προσκυνητές από όλη την περιοχή.
Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου