ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εκστρατεία καθαρισμού

εκστρατεία-καθαρισμού-150171
Σε εκστρατεία καθαρισμού και ευπρεπισμού της Πλατείας Τζόρτζιο Ντε Κίρικο επί της οδού Δημητριάδος προχώρησαν χθες το πρωί τα συνεργεία του Δήμου στον τομέα καθαριότητας και πρασίνου. Ο συγκεκριμένος χώρος το τελευταίο καιρό ήταν άσχημη κατάσταση, ωστόσο μετά και από διαμαρτυρίες περιοίκων ο χώρος αποψιλώθηκε και καθαρίστηκε. Καλό θα ήταν μέσα στο επόμενο διάστημα να δούμε παρόμοιες δράσεις του Δήμου και στις υπόλοιπες πλατείες της πόλης!

Αθ.Τ


Φόλες
Ολο και περισσότερα αδέσποτα αλλά και οικόσιτα ζώα πέφτουν θύματα δηλητηρίασης στην πόλη μας .Δυστυχώς το πρόβλημα υπάρχει εδώ και χρόνια, αλλά τους τελευταίους μήνες το φαινόμενο της θανάτωσης ζώων και μάλιστα με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο βρίσκεται σε έξαρση. Πολλές καταγγελίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες, με αποκορύφωμα το πρόσφατο παράδειγμα στην Αγριά και στον Αλμυρό. Η λύση βέβαια πρέπει να δοθεί από τον Δήμο σε συνεννόηση πάντα με τις φιλοζωικές οργανώσεις. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι φόλες δεν είναι η λύση….

Αθ.Τ

Εθελοντισμός


Αυξάνεται η συμμετοχή των συμπολιτών σε εθελοντικές πρωτοβουλίες, οι οποίες έχουν ως επίκεντρο τον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπο. Σε εποχές κρίσης, η τοπική κοινωνία συσπειρώνεται γύρω από την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης, θέτοντας ως προτεραιότητα την ανιδιοτελή προσφορά, σε όποιον χρήζει βοηθείας. Τα συσσίτια της Εκκλησίας, η λειτουργία των συμβουλευτικών δομών, το κοινωνικό φαρμακείο και δεκάδες ακόμη δραστηριότητες, λειτουργούν χάρη στην ευαισθησία πολλών συμπολιτών. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό από κάθε άποψη.

Γ. Υ.



Παράπονα
Παράπονα διατυπώνουν αρκετοί οδηγοί λόγω της έλλειψης φαναριών στην συμβολή των οδών επτά Πλατανίων και Παγασών. Συγκεκριμένα, η φωτεινή σήμανση βρίσκεται σε αρκετά μεγάλη απόσταση και ως εκ τούτου δεν διευκολύνεται η κίνηση των οχημάτων που κινούνται στον συγκεκριμένο οδικό άξονα, ειδικότερα μάλιστα τις βραδινές ώρες κι όταν επικρατεί βροχόπτωση. Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι για την επίλυση του προβλήματος.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου