ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Σκουπιδότοπος

σκουπιδότοπος-158676

Γεμάτο σκουπίδια είναι το κέντρο του Βόλου τις τελευταίες μέρες, μεγάλη ευθύνη σε αυτό έχουν και οι καταστηματάρχες της πόλης οι οποίοι αφήνουν άδειες κούτες και χαρτόνια πάνω στα κεντρικά πεζοδρόμια και μάλιστα σε σημεία που δεν υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στην οδό Ιάσονος με Κουμουνδούρου, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία το πεζοδρόμιο φέρνει περισσότερο σε σκουπιδότοπο.

Αθ.Τ

Ξεχασμένο στενό

Ξεχασμένο από τον Δήμο Βόλου είναι το στενάκι που βρίσκεται στην οδό Διομήδους, μεταξύ Απόλλωνος και Δευκαλίωνος στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας. Οι περίοικοι, όπως καταγγέλλουν, έχουν συνηθίσει τόσο χρόνια να σκουπίζουν μόνοι τους τον δρόμο έξω από το σπίτι τους, αφού ποτέ δεν έχουν δει συνεργία καθαριότητας του Δήμου. Καλό θα ήταν η Υπηρεσία του Δήμου να μην περιορίζεται μόνο στο κέντρο της πόλης… αλλά σε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα!
Αθ.Τ
Στο σκοτάδι
Με ιδιαίτερη δυσκολία προσεγγίζει κανείς την περιοχή όπου βρίσκεται το Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, λόγω της συσκότισης που επικρατεί τις βραδινές ώρες. Η έλλειψη δημοτικού φωτισμού είναι ιδιαιτέρως αισθητή, σε μια περιοχή αρκετά πυκνοκατοικημένη, η οποία βιώνει, ωστόσο, συνθήκες αποκλεισμού, αν αναλογιστεί παράλληλα κανείς, τα δρομολόγια της αστικής γραμμής νούμερο 2 που δεν διέρχονται πλέον από το Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας. Την βραδιά των προχθεσινών εγκαινίων της έκθεσης Αγιογραφίας, ειδικότερα, ο χώρος πέριξ του Πολιτιστικού Κέντρου ήταν δυσδιάκριτος, λόγω ανεπαρκούς φωτισμού, με αποτέλεσμα να καθίσταται αρκετά δύσκολη η προσέγγιση του κόσμου. Η επισήμανση απευθύνεται στους καθ’ ύλην αρμοδίους, οι οποίοι πρέπει να την λάβουν υπόψη και να επιληφθούν του προβλήματος.
Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου