ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Πεζοδρόμιο για σκότωμα

πεζοδρόμιο-για-σκότωμα-165831
Σε άθλια κατάσταση βρίσκονται το πεζοδρόμιο στην οδό Σπυρίδη με Κωνσταντά, αφού για περισσότερο από δύο μήνες υπάρχει στο σημείο μια τεράστια λακκούβα. Παρά τα παράπονα των κατοίκων της γειτονιάς, οι αρμόδιοι δεν έχουν ασχοληθεί με την αποκατάσταση της κατάστασης. Μάλιστα η λακκούβα δημιουργήθηκε μετά από εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στα φρεάτια της πεζοδρομίου.

Αθ.Τ


Χωρίς κορύνες

Χωρίς κορύνες έχει μείνει ο δρόμος της Ιωλκού μετά από τη διαγράμμιση που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα από τα συνεργεία του Δήμου. Με το συγκεκριμένο μέτρο είχαν λυθεί πολλά από τα καθημερινά προβλήματα που ταλαιπωρούσαν τους διερχόμενες οδηγούς, αφού δεν υπήρχε η δυνατότητα να παρκάρουν ΙΧ δεξιά και αριστερά του δρόμου. Ωστόσο μετά τη διαγράμμιση οι κορύνες δεν μπήκαν ξανά στη θέση τους…

Αθ.Τ

Ευαισθητοποίηση

Εκστρατεία καθαριότητας πραγματοποιήθηκε στη Σκιάθο, με τη συνδρομή εθελοντικών δυνάμεων του νησιού. Η τοπική κοινωνία ένωσε για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις της, στο πλαίσιο της προστασίας του περιβάλλοντος. Με ιδιαίτερη ευαισθησία εθελοντές του νησιού κινητοποιήθηκαν προς την κατεύθυνση της προστασίας του περιβάλλοντος, υπογραμμίζοντας την σημασία του εθελοντισμού στην καθημερινότητά μας. Σε εποχές έντονου «ωχαδελφισμού» ευτυχώς διατηρείται ανέπαφη η επιθυμία της προσφοράς και παρόμοιες πρωτοβουλίες μεταφέρουν προς κάθε κατεύθυνση την ανάγκη διατήρησης της κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλα τα πεδία.

Γ. Υ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου