Καμένες λάμπες

Τελευταία ενημέρωση: 2012-10-05, 13:22:56
Καμένες λάμπες
Χωρίς φωτισμό έχουν μείνει μερικές γειτονιές του Τρικερίου σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών. Συγκεκριμένα το πρόβλημα με τον ελλιπή φωτισμό υπάρχει από το καλοκαίρι στη γειτονιά Βίγλα. Καλό θα ήταν η Δημοτική Αρχή να αποκαταστήσει τις καμένες λάμπες, αφού το τελευταίο διάστημα σημειώθηκαν στο χωριό και ορισμένες μικροκλοπές. Δεν υπάρχει που δεν υπάρχει αστυνομία στο χωριό, αν δεν υπάρχει και φωτισμός…. τότε φανταστείτε τι θα γίνει.

Αθ.Τ 


Μπάζα και σκουπίδια 

Ασχημη εικόνα παρουσιάζει εγκαταλελειμμένο σπίτι που βρίσκεται στον  πολυσύχναστο δρόμο της Ολγ με Κονταράτου, στην καρδιά της πόλης. Συγκεκριμένα μέσα στην αυλή του εγκαταλελειμμένου σπιτιού είναι πεταμένα σκουπίδια και μπάζα, τα οποία δημιουργούν εστία μόλυνσης. Πρέπει κάποιος αρμόδιος να φροντίσει γι’ αυτήν την κατάσταση.

Αθ.ΤΠροσοχή  

Παράπονα εκφράζουν συμπολίτες για την κατάσταση που παρουσιάζουν οι πλακοστρώσεις των πεζοδρομίων σε διάφορα σημεία. Ιδιαίτερα ενοχλητική, είναι όπως επισημαίνουν οι ίδιοι, η «ψυχρολουσία» που δέχονται όταν επιχειρούν να διασχίσουν σημεία στα οποία έχουν αποκολληθεί οι πλάκες. Το νερό που συγκεντρώνεται υπογείως και δεν είναι ορατό με την πρώτη ματιά, προκαλεί «ατυχήματα» σε ανύποπτο χρόνο, καθώς εκσφενδονίζεται πάνω στους ανύποπτους περαστικούς. Πότε θα εκλείψει επιτέλους το πρόβλημα, το οποίο εντείνεται κάθε φορά που σημειώνεται βροχόπτωση;

Γ. Υ


Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
7
=