Κατεστραμμένα πεζοδρόμια

Τελευταία ενημέρωση: 2012-10-03, 11:41:10
Κατεστραμμένα πεζοδρόμια

Οι ρίζες των δένδρων που μεγαλώνουν έχουν προκαλέσει τεράστια ζημιά σε πολλά πεζοδρόμια του Βόλου, καθώς όπως μεγαλώνουν δημιουργούν τεράστια «καρούμπαλα» πάνω σε αυτά. Σε αρκετές περιπτώσεις τα πεζοδρόμια είναι αδιάβατα. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και αυτό στην οδό Επισκοπής με Γ. Δήμου, όπου οι ρίζες του δέντρου έχουν διαλύσει εντελώς το πεζοδρόμιο. Παρόμοιες καταστάσεις επικρατούν και σε άλλα σημεία της πόλης…

Αθ.Τ

Κολωνάκια

Πρόβλημα στη διέλευση των πεζών προκαλούν τα μεταλλικά κολωνάκια που ενώνονται μεταξύ τους με σύρμα, στην αρχή της Ιάσονος, μπροστά από την καμένη Eurobank. Όπως καταγγέλλουν οι περίοικοι τα κολωνάκια δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό, παρά μόνο δημιουργούν περισσότερα προβλήματα, αφού όταν ένας πεζός βρίσκεται στο πεζοδρόμιο δεν μπορεί να κατέβει στο δρόμο και το αντίστροφο. Οι περίοικο έχουν ενημερώσει την Δημοτική Αστυνομία προκειμένου να αφαιρέσει τα κολωνάκια… αλλά ακόμη περιμένουν!

Αθ.Τ

Λόγοι ασφάλειας

Πιθανά και απίθανα σημεία ανακαλύπτει η φαντασία των κατόχων δικύκλων και δη ποδηλάτων, προκειμένου να εξαλείψουν το ενδεχόμενο κλοπής του δίτροχού τους. Στην προκειμένη περίπτωση επιστρατεύθηκε το δέντρο που βρίσκεται σε παρτέρι, προκειμένου να «κλειδώσει» με ασφάλεια το ποδήλατο, όσο ο κάτοχός του είναι απασχολημένος. Σε εποχές δύσκολες από κάθε άποψη, ενισχύεται η ευρηματική σκέψη, για ευνόητους λόγους. Όπως αποδεικνύει μάλιστα το σχετικό στιγμιότυπο, επιβεβαιώνεται σε καθημερινή βάση τού λόγου το αληθές.

Γ. Υ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
9
=