Εικόνα ντροπής!

Τελευταία ενημέρωση: 2012-10-02, 11:48:09
Εικόνα ντροπής!

Μόνο ως εικόνα ντροπής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή στην οδό Άλλης Μεριάς με Κ. Καρτάλη. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το πεζοδρόμιο είναι γεμάτο σκουπίδια, ενώ ακριβώς δίπλα βρίσκονται οι κάδοι απορριμμάτων. Στον συγκεκριμένο δρόμο δεν είναι πρώτη φορά που οι περίοικοι βλέπουν τέτοιες εικόνες, απλά δεν μπορούν να διανοηθούν πόσο ασυνείδητοι είναι ορισμένοι συμπολίτες μας… Τώρα όσον αφορά σε αυτή την κατάσταση, καλό θα ήταν να παρέμβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Αθ.Τ

Αφισοκόλληση

Ανεξέλεγκτη είναι για μια ακόμη φορά η αφισοκόλληση στην πόλη του Βόλου. Το φαινόμενο για ένα διάστημα είχε εκλείψει, αλλά και πάλι η κατάσταση έχει επανέλθει.. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις στο κέντρο Βόλου η αφισοκόλληση είναι τόσο έντονη που υποβαθμίζει την εικόνα της πόλης και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Γι’ αυτήν την κατάσταση ο Δήμος είχε λάβει κάποια μέτρα… το θέμα όμως είναι κατά πόσο εφαρμόζονται!

Αθ.Τ

Ανιδιοτελής προσφορά

Σημαντικές πρωτοβουλίες αναπτύσσει το γραφείο εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου, με στόχο την ενίσχυση ανθρώπων που χρήζουν βοηθείας. Η θερμή ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στο πρόσφατο κάλεσμα για την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών για καλό σκοπό, μεταφράζεται αριθμητικά στην προσφορά 65.000 πλαστικών καπακιών, τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Παραπληγικών Λαμίας. Το συγκεκριμένο γεγονός είναι καρπός κοινωνικής ευαισθησίας και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε καιρούς χαλεπούς, υπενθυμίζοντας προς κάθε κατεύθυνση την σημασία της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Γ. Υ. 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=