Σκουπιδότοπος

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-26, 13:00:04
Σκουπιδότοπος

Είναι απαράδεκτη η εικόνα που παρατηρείται στο συγκεκριμένο σημείο της πόλης στην οδό Λαχανά, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το αρχαιολογικό χώρο Παλαιών Βόλου, ένας χώρος με ιστορία που θα έπρεπε να διατηρεί την άρτια εικόνα του ανά πάσα στιγμή. Δυστυχώς, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα πρέπει να μεριμνήσουν γι’ αυτήν την κατάσταση!

Αθ.Τ

Επικίνδυνα

Ασυνείδητοι πολίτες του Βόλου είχαν αφήσει χθες το πρωί έξω από τους κάδους απορριμμάτων στην οδό Σπυρίδη με Κωνσταντά μια στοίβα ξύλινες τάβλες, οι οποίες είχαν πάνω τους σκουριασμένα καρφιά, δημιουργώντας μια κατάσταση άκρως επικίνδυνη για τους πεζούς. Προφανώς ορισμένοι ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι στους κάδους απορριμμάτων δεν μπορούμε να αφήνουμε ο,τιδήποτε θέλουμε να «ξεφορτωθούμε» από το σπίτι μας. Για να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις πρέπει να υπάρχει συνεννόηση με την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου, η οποία φροντίζει να μαζεύει τα άχρηστα αντικείμενα.

Αθ.Τ

Για τους άπορους

Σακούλες με ρούχα εναποθέτουν συμπολίτες σε κεντρικά σημεία της πόλης, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη. Κι ενώ η κρίση διαρκώς διογκώνεται, χωρίς να μπορεί να προβλέψει κανείς πώς θα εξελιχθεί, εντείνονται οι πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης, για τους έχοντες ανάγκη. Με κάθε διακριτικότητα, αρκετοί ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες δραστηριοποιούνται προς την κατεύθυνση της προσφοράς βοήθειας σε όσους την έχουν ανάγκη και στο πλαίσιο αυτό καταγράφεται η προσφορά διαφόρων ειδών ρουχισμού.

Γ. Υ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=